-
August 6th, 2013, 11:41
نیاز به راهنمایی متخصصان
با سلام خدمت دوستان گرامی
من فروشنده وی پی اس و ارائه دهنده این خدمات نیستم. اما یک نیاز مشابه دارم که از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند.
بنده نیاز دارم که یک سرور اختصاصی خریداری کنم و اون رو تبدیل به حداکثر وی پی اس های ممکن با آی پی های متفاوت بکنم(مثلا صد یادویست تا). این اصلا مهم نیست که برای مثال رم و سی پی یو هاشون اشتراکی باشه یا اساسا چقدر باشه. چیزی که اونجا کار میکنه یک فایل دو سه کیلوبایتی هست و به هیچ رم زیادی هم نیاز داره بجز مقداری که برای باز کردن یک مرورگر کافی باشه(مثل کروم)
در مورد آی پی از شرکتی که وی پی اس دارم ماهیانه بیست و خورده ای میدم و راضی هستم، این شرکت آی پی هاش با یک رنج مشخص در انتها باهم متفاوت هستند برای مثال به این صورت
111.11.111.45-290
با توجه به قیمتی هم که دارم پرداخت میکنم نمیشه گفت که برای هر کاربر یک آی پی جداگانه خریداری می کنند(این رو به این خاطر گفتم چون یک بنده خدایی تاکید داشتن بهم که باید برم آی پی بخرم و برای من غیر قابل قبول بود.)
لطفا راهنمایی بفرمایید که مثلا برای 200 اکانت وی پی اس با منابع کاملا اشتراکی، حدودا از سرور با چه مشخصاتی باید استفاده کنم؟ قیمت ماهیانه این سرور چقدر میشه؟ و آیا کسی از دوستان هستند که با هزینه مناسب اینکار رو برام انجام بدند؟
باتشکر از شما
سیاوش
-
-
August 6th, 2013 11:41
# ADS
-
August 15th, 2013, 23:54
پاسخ : نیاز به راهنمایی متخصصان
-