-
October 1st, 2010, 11:56
راه !
سلام به دوستان
به فرض یکی یه وی پس اس از یه هاستینگ میگیره و دو ماه کار میکنه و 6-7 تا سایت راه میندازه!
بعداز 2 ماه که تازه کارشون گرفته سایتا بیاد و وی پی اس خراب بشه !
کسی که وی پی اس خریده بهش هی بگن دو روز دیگه درست میشه تا بشه 2 هفته و درست نشه تازه دوباره بعداز 2هفته بیان بگن یک هفته دیگه آخرش درست میشه !!
و حالا صاحب وی پی اس بگه من پولمو + خصارات می خوام و دیگه از شما وی پی اس نمیوام حق نداره؟
چقد باید بهش بدن؟ خصارت چقد باید بگیره؟
ممنون میشم کمک کنید و یه راهی جلوی ما بذارین....
-
-
October 1st, 2010 11:56
# ADS
-
October 1st, 2010, 12:04
پاسخ : راه !
تعهد شرکت اینو معلوم هر کی قوانین خودش رو داره من به مشتریم 2برابر میدم اگه uptime زیر 99 بیاد!هر کس راه خودش رو داره
-
تعداد تشکر ها از mofthost.com به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2010, 12:06
عضو انجمن
این بستگی به قرار داد داره که مانی بک داشته باشه یا نه!
Vps منیج شده بوده ؟! دقیقاً چه مشکلی پیش اومده ؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
October 1st, 2010, 12:10
فقط بگید :
هزینه ای که تا الان کردم رو باید پس بدن؟
و
دهفته بی سرور گذاشتنمون چقد خصارتش میشه؟
و
کل اطلاعات رو پرونده باشن چقد باید بگیریم؟
حدودی ...
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

نوشته اصلی توسط
IranianServer
این بستگی به قرار داد داره که مانی بک داشته باشه یا نه!
Vps منیج شده بوده ؟! دقیقاً چه مشکلی پیش اومده ؟
خودشون گفتن که اگه می خوام مبلغ رو بدن !
Full Manage = 25000/m
هیچی اینطور که معلومه سرور فرت !! همه چی رو پروندن هی بهونه های خنده دار میارن !! من بابت اعتباری که داشتن ازشون VPS گرفتم که... !!!
-
-
October 1st, 2010, 12:10
عزیز کلا بستگی به قراردادتون داره یه شرکت تضمین میکنه یکی نمیکنه
-
-
October 1st, 2010, 12:11
عضو انجمن
شما اول فکر اطلاعات باش نه فکر خسارت !!
اگر گفته پس میدم باید پس بده !
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
October 1st, 2010, 12:12
خیلی ها میگن با قرارداد ولی قراردادی نمیدن!!
میگم که تضمین اعتبارشون هست خودشونم گفتن میدیم من می خوام بدونم چقد باید بگیرم که سرم کلاه نره !!
-
-
October 1st, 2010, 12:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hhhhaaaa
فقط بگید :
هزینه ای که تا الان کردم رو باید پس بدن؟
و
دهفته بی سرور گذاشتنمون چقد خصارتش میشه؟
و
کل اطلاعات رو پرونده باشن چقد باید بگیریم؟
حدودی ...
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
خودشون گفتن که اگه می خوام مبلغ رو بدن !
Full Manage = 25000/m
هیچی اینطور که معلومه سرور فرت !! همه چی رو پروندن هی بهونه های خنده دار میارن !! من بابت اعتباری که داشتن ازشون VPS گرفتم که... !!!
به نظر من سع كنيد با صحبت حلش كنيد و اسمي از شركت در اينجا نبريد...اينجوري حداقل ديتاتون بر مي گرده و اگر طرف منصف باشه هزينتون رو + خسارت برگشت ميزنه و اين طور كه ميگيد اعتبار داشته پس اعتبارش رو به خاطر 50-100 تومن زمين نميزنه...
-
-
October 1st, 2010, 12:21

نوشته اصلی توسط
IranianServer
شما اول فکر اطلاعات باش نه فکر خسارت !!
اگر گفته پس میدم باید پس بده !
حاضرم اطلاعات رو بی خیال شم از اول بنویسم و راه بندازم ولی بیشتر از این منتظر نمونم و خصارت ببینم !
ولی متاسفانه من اسپانسر داشتم که هزینه ها رو میداد و حالا میگه این همه مدت چی کار کردی من باهات کار نمیکنم پولمو بده !! اون این چیزا حالیش نیست پشیمون شده و مخارجی که انجام داده رو می خواد پس بگیره ازم منم جوابی ندارم بدم سرور نیست چی بگم منم شدم دروغ گو انقد براش امروز فردا کردم حالا هم پولشو ندارم بدم می خوام از هاستینگ پس بگیرم و خصاراتی که باید به اسپانسر بدم هم چون به خاطر هاستینگ بوده ازشون بگیرم!!
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------

نوشته اصلی توسط
hello
به نظر من سع كنيد با صحبت حلش كنيد و اسمي از شركت در اينجا نبريد...اينجوري حداقل ديتاتون بر مي گرده و اگر طرف منصف باشه هزينتون رو + خسارت برگشت ميزنه و اين طور كه ميگيد اعتبار داشته پس اعتبارش رو به خاطر 50-100 تومن زمين نميزنه...
دوست عزیز 50-100 چیه نزدیک به 500 تومن پول سرور و خصارت شده واسه 50 تومن من اصلا بی خیال می شدم !!!
یعنی شما میگی 500 تومن رو به من بر میگردونه و اطلاعات هم میه میگه به سلامت ؟! اگه خواستین باز با ما کار کنین؟!
-
تعداد تشکر ها از hhhhaaaa به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2010, 19:19

نوشته اصلی توسط
hello
من اونقد مرام دارم که نام نبرم ولی اونا در جواب تیکتم رو Closed میکنن!!
نمیدونم والا خودشون میگن هزینه رو می خواین بدیم بعد میگم بدید اینجوری میکنن!!
نمیدونم اینا با همین کارا و با همین وضع به اینجا رسیدن؟!!
اینهمه اعتبار پس چرا پشتیبانی اینجوریه !! جای اینکه جواب تیکت رو بدن میبندنش !! تلفنم که الکی زدن تو سایت یک بار نشد زنگ بزنیم بردارن !!!
-