-
August 8th, 2012, 15:49
آپتایم به چه معناست ؟؟؟
سلام
شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی با توجه به مشکلاتی که توی این یک دو هفته برای یکی از هاست هام پیش اومده میخواستم ببینم اختلال در شبکه , بسته شدن ip و ... جزو دان تایم حساب نمیشه ؟؟؟
یعنی من به عنوان مشتری وقتی از این موضوع ناراضی هستم نمیتونم به کسی که ازش هاست میخرم اعتراض کنم ؟چون همیشه این جواب رو میگیرم که "مشکل از طرف دیتاسنتر هست" , "دیتاسنتر ip سرور رو بخاطر هک شدن یکی از سایت ها بسته" و موارد این چنینی !
در اصل میخوام بدونم کلا اگر این مشکلات جزو دان تایم حساب نمیشه چه مشکل دیگه ای باقی میمونه که بخواد جزو دان تایم حساب بشه !!!
این تاپیک اصلا جنبه انتقاد نداره و من اسم کسی رو هم نیاوردم فقط میخواستم یکم بیشتر راجع به دان تایم و آپتایم بدونم ! که دوستان چی رو دان تایم حساب میکنن ... 
------------------------------
سوال خارج از بحث :
آیا راهی هست که بشه ip سرور رو بدون نیاز به هاست روی دامنه ست کرد ؟؟؟ (من معمولا تو کنترل پنل هاست a record ایجاد میکنم و این باعث میشه هر وقت هاست دان بشه اون آدرس هم غیر قابل استفاده باشه ...)
-
-
August 8th, 2012 15:49
# ADS
-
August 8th, 2012, 17:58
عضو انجمن
پاسخ : آپتایم به چه معناست ؟؟؟
وقتی مشکلی در شبکه دیتاسنتر پیش بیاید برای بار اول یا دوم شرکت ایرانی که به شما سرویس داده مقصر نیست خوب اون بنده خداها چی کار کنند مشکل از دیتاسنتره و کاری جز صبر کردن نمی توانند بکنند ولی اگر خیلی داره این اتفاق می افته دیگه مقصر می شوند و باید از جای بهتری سرور تهیه کنند.
"دیتاسنتر آی پی را به خاطر هک یکی از سایت ها بسته" این چه ربطی به سایت شما داره؟ من نمی دونم؟
در این زمینه هم فکر کنم مقصر شرکت باشه شاید به دلیل عدم کانفیق درست حسابی سرور از نظر امنیتی روز به روز هک می شه ولی بازم فکر نکنم به خاطر این مسئله دیتاسنتر آی پی رو بلاک کنه
این چیزا جزو داون تایم حساب میشود سرویس که داون میشه اگر به هر دلیل ممکن از طرف سرویس دهنده باشه قطعی حساب میشود و باید جوابگو باشند.
در مورد سوال خارج از بحث منم دنبالش هستم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
-
-
August 8th, 2012, 21:08
پاسخ : آپتایم به چه معناست ؟؟؟

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
وقتی مشکلی در شبکه دیتاسنتر پیش بیاید برای بار اول یا دوم شرکت ایرانی که به شما سرویس داده مقصر نیست خوب اون بنده خداها چی کار کنند مشکل از دیتاسنتره و کاری جز صبر کردن نمی توانند بکنند ولی اگر خیلی داره این اتفاق می افته دیگه مقصر می شوند و باید از جای بهتری سرور تهیه کنند.
"دیتاسنتر آی پی را به خاطر هک یکی از سایت ها بسته" این چه ربطی به سایت شما داره؟ من نمی دونم؟
در این زمینه هم فکر کنم مقصر شرکت باشه شاید به دلیل عدم کانفیق درست حسابی سرور از نظر امنیتی روز به روز هک می شه ولی بازم فکر نکنم به خاطر این مسئله دیتاسنتر آی پی رو بلاک کنه
این چیزا جزو داون تایم حساب میشود سرویس که داون میشه اگر به هر دلیل ممکن از طرف سرویس دهنده باشه قطعی حساب میشود و باید جوابگو باشند.
در مورد سوال خارج از بحث منم دنبالش هستم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
والا 18 ساعت سایت دان بود دلیلش رو پرسیدیم گفتن یکی از سایت ها هک شده بوده و به همین دلیل دیتاسنتر ip سرور رو بلوک کرده ... :|
-------------------------
جواب سوال خارج از بحثمم پیدا کردم ... دی ان اس های خود جایی که ازش دامنه گرفتی رو میدید و بعد a record هاتو اضافه میکنی ...(من تو directi دامنه دارم و 4 تا dns داد گذاشتم توی nameservers اونوقت تونستم a record اضافه کنم ...
-