-
July 31st, 2012, 17:15
وی پی اس برای هاست دانلود
سلام
من میخوام از یه وی پی اس برای دانلود و آپلود فایل استفاده کنم یه هاست دانلودم میخوام که فایل های دانلود شده رو آپلود کنم اونجا
چه چیزای لازمه برا من؟ فقط یه وی پی اس بگیرم کافیه؟میشه دامنه رو وصل کرد به وی پی اس که بشه مثلا به عنوان هاست دانلود ازش استفاده کرد؟
-
-
July 31st, 2012 17:15
# ADS
-
July 31st, 2012, 17:21
عضو انجمن
پاسخ : وی پی اس برای هاست دانلود
شما نیاز به یه وی پی اس ویندوز داری که می تونی به عنوان هاست دانلود ازش استفاده کنی ...
برای راهنمائی بیشتر با ما در تماس باشید ....
-
تعداد تشکر ها از DVBBaz به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2012, 19:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamal3401
سلام
من میخوام از یه وی پی اس برای دانلود و آپلود فایل استفاده کنم یه هاست دانلودم میخوام که فایل های دانلود شده رو آپلود کنم اونجا
چه چیزای لازمه برا من؟ فقط یه وی پی اس بگیرم کافیه؟میشه دامنه رو وصل کرد به وی پی اس که بشه مثلا به عنوان هاست دانلود ازش استفاده کرد؟
سلام
بله میشه باید سرور مجازی تهیه کنید که هارد معقولی داشته باشه تا بتونید به عنوان هاست دانلود نیز استفاده کنید (البته رم و پردازنده نیز مهم میباشند)
در بخش درخواست سرویس درخواست خرید بزنید یا به تاپیک دوستان در بخش فروش سرورمجازی مراجعه کنید.
پیشنهاد ما حداقل رم 1 میباشد با پردازنده 400 تا 1000 مگاهرتز اختصاصی
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2012, 23:04
یهنی من تنها یه سرور مجازی ویندوز با منابع بالا بگیرم کافیه؟ هزینه اضافی که واسه کانفیگو این چیزا نمیخواد؟
-
-
August 1st, 2012, 01:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamal3401
یهنی من تنها یه سرور مجازی ویندوز با منابع بالا بگیرم کافیه؟ هزینه اضافی که واسه کانفیگو این چیزا نمیخواد؟
بله کافیه
هزینه جانبی شاید 5 تا 10 تومن برای آی ای اس و کانفیگش و ...
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-