سلام
بعد از اینه به سرور دیگه منتقل کردم این مشکل پیش اومده
http://www.user.ertebat7.ir/
تمامی صفحات را سفید نشون میده حتی admin هم نمیشه وارد شد و فقط یک صفحه سفید نشون میده دلیلش چی میتونه باشه؟
ایا باید داخل سرور تغییراتی بدم؟
سلام
بعد از اینه به سرور دیگه منتقل کردم این مشکل پیش اومده
http://www.user.ertebat7.ir/
تمامی صفحات را سفید نشون میده حتی admin هم نمیشه وارد شد و فقط یک صفحه سفید نشون میده دلیلش چی میتونه باشه؟
ایا باید داخل سرور تغییراتی بدم؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
با سلام
incuab
نصب کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
نصب هست
curl هم نصب هست
بعد از تغییر سرور اینطوری شده
علتش چی میتونه باشه؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
خواهش می کنم
تمنا میکنم
یکی از دوستان جواب بده
بدجور گیر هستم به خدا
در ssh این فرمان رو بزنید خروجی رو قرار بدید:
کد:php -v
تست کنید تمام Requirement های apache نصب شده باشه ... فایل های ارور لوگ رو هم یک نگاه بندازید
خواهشا بببنید این ارور چیه
http://user.ertebat7.ir/
Warning: realpath() [function.realpath]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 556 is not allowed to access /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613 owned by uid 0 in /home/ertebat7/public_html/user/dbconnect.php on line 33
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/ertebat7:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/ertebat7/public_html/user/dbconnect.php on line 33
Site error: the file /home/ertebat7/public_html/user/dbconnect.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
فانکشن open_basedir را بستید ؟ اگر بستید باز کنید.
دلیل بعدی ممکنه کامل و درست کانفیگ نکرده باشید ioncube را : requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
راه حل :
1. یا بدید به یه کانفیگ مجدد کل سرور را کانفیگ بکنه
2. یا یه سنگی هست دارید میندازید شاید درست شد یکبار مجدد نصب کنید whmcs را روی یک ساب دومین دیگر ببینید باز مشکل داره ؟ اگر مشکل حل شد whmcs فعلی را با فایلهای سالم آپگرد کنید.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
کسی از دوستان دسترسی بدم برام درست میکنه؟
الان 24 ساعت هست نتوستم درستش کنم
خواهش میکنم یه نفر کمکم کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)