-
عضو جدید
سوال - ماژول سرور IBSng برای whmc
با سلام خدمت دوستان عزیز
در رابطه با whmc سوال دارم ممنون میشم دوستانی اگر اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند
سوال 1: میخواهیم توسط whmc اکانت های اینترنتی بفروشیم , بصورت آنلاین
آیا امکان تعریف یک لیست شامل ( یوز و پسورد و بقیه اطلاعات لازم برای اتصال کاربر ها ) طوری که به whmc بگیم که بعد از خرید موفق محصول به کاربر اکانتی از این لیست ثبت بشه و اطلاعات اکانت بهش ارسال بشه هستش ؟
مقاله های زیادی خوندم در رابطه با نحوه فروش هاست بصورت آنلاین توضیحات زیاد هستش اما متسفانه نتونستن کمکی کنند
و اینکه کسی از ماژول سرور IBSng برای whmc استفاده کرده ؟ میخوام بدونم این ماژول بدرد میخوره ؟ :D
-
-
June 7th, 2012 17:05
# ADS
-
پاسخ : سوال - ماژول سرور IBSng برای whmc
منم نصبش کردم در whmcs اما نمی دونم چطور باید باهاش کار کنم کسی هست کمکم کنه مرسی .
-
-
-
-
عضو انجمن
درک کاربر برسه یا نه ایشون درخواست کمک کردن شما هم اگر قادر به کمک هستید که خدا خیرت بده اگر که نه بهتره به شعور کاربر توهین نکنی چون شما فکر نکنم مادرزاد whmcs فول بوده باشین شما هم یه روز مثل همه کاربران مبتدی شروع کردین حالا تایید دانش و بار علمی تونم جای خود !!
-
تعداد تشکر ها ازsaeed_m27 به دلیل پست مفید
-
سلام . حرف دوست عزیزمون saeed_m27 تائید می شه و حق با ایشونه . و hosinaa ما هم راهکار نخواستیم که شما راهکار بدین . ما می خوایم کاربر با یک سیستم طرف باشه . و من به صورت محترمانه خدمت شما می گم که شما به هیچ دلیلی نباید بگید (درک کاربرا نمیرسه ) و اگر هم کمی اطلاعاتتون بیشتر بود نمی گفتید منظور چیز هستش چون اکانت فقط چیز نیست . کلا IBsng اکانتینگ هستش .
-
تعداد تشکر ها ازho2o2oo به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
ببینید دوستان , چون whmc سیستم خوبی برای مدیرت مشتری داره میخوام از whmc استفاده کنیم , و اگر بشه طوری با ibsng وصل بشه که عالی میشود , اگر نه بشه کاری کرد که یک از یک لیست خاص اکانت هارو برداره
کسی راه حلی نداره؟
-
تعداد تشکر ها از payameshghy به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
payameshghy
ببینید دوستان , چون whmc سیستم خوبی برای مدیرت مشتری داره میخوام از whmc استفاده کنیم , و اگر بشه طوری با ibsng وصل بشه که عالی میشود , اگر نه بشه کاری کرد که یک از یک لیست خاص اکانت هارو برداره
کسی راه حلی نداره؟
اقا ماژول رو دارم اما لیست اکانت نمی گیره . من الان چند روزه دارم باهاش کار می کنم نتونستم به IBsng وصلش کنم . دنبال اینم یکی کمکم کنه . کسی راه حلی داد خدمت شما هم میدم استفاده کنید دوست عزیز .
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ho2o2oo
اقا ماژول رو دارم اما لیست اکانت نمی گیره . من الان چند روزه دارم باهاش کار می کنم نتونستم به ibsng وصلش کنم . دنبال اینم یکی کمکم کنه . کسی راه حلی داد خدمت شما هم میدم استفاده کنید دوست عزیز .
منم دارم سعی خودم میکنم , به جایی رسیدم کمک میکنم ,
-
تعداد تشکر ها ازpayameshghy به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 18:36
-
-
July 22nd, 2012, 16:35
متاسفانه منم دارم روی همین موضوع کار میکنم ، نحوه ی اتصال این 2 به همدیگرو کسی بلد نیست ؟ خواهشا یک آموزش تهیه کنید ، اگر هزینه هم بخواد در خدمتم ، فقط می خوام کارم راه بیفته
-