-
March 29th, 2012, 12:04
مورد فوری بعد از انتقال هاست
سلام.دوستان من نیوک رو از یه هاست به هاست دیگه انتقال دادم.البته از سرور ترنسفر کردم.نمیدونم چی شده که این ارور رو میده.ممنون میشم راهنماییم کنین.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@xmusic1.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
-
تعداد تشکر ها از adakisp به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012 12:04
# ADS
-
March 29th, 2012, 12:36
عضو انجمن
پاسخ : مورد فوری بعد از انتقال هاست
باید بدین فول بک آپ رو مدیر سرور جابجا کنه
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 12:44
عضو دائم
فول بکاب منتقل کنید روی سرور و رستور کنید احتمالا مشکلتون حل میشه ترنسفر سیپنل رو انجام ندید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
احتمالا Dns هارو به هاست جدید ست کردید ولی انتقال ندادید . فول بکاپ بگیرین و اطلاع بدین ریستور کنن. برای اینکه مشکلی برای فونت های سایتتون بعد از انتقال پیش نیاد از Table ها جداگانه بک آپ بگیرین و منتقل کنین.
-
تعداد تشکر ها از ASEHost به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012, 19:24
من قبلا" با سایتم این مشکل رو داشتم دلیلش هم انتقال فایل به هاست از طریق سرور مجازی بود!!! هاست رو که عوض کردم مشکل حل شد، ظاهرا" نباید فایل زیاد با سرعت بالا به هاست فرستاد...
-
تعداد تشکر ها از dicaprio_4244 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012, 20:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
adakisp
سلام.دوستان من نیوک رو از یه هاست به هاست دیگه انتقال دادم.البته از سرور ترنسفر کردم.نمیدونم چی شده که این ارور رو میده.ممنون میشم راهنماییم کنین.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@xmusic1.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
فایل .htaccess رو یکبار rename کنید ببینید برطرف میشه یا نه اگه شد این فایل رو دوباره اپلود کنید و اگر نشد هم سطح دسترسی دایرکتوری هاتون رو بررسی کنید که پوشه 755 و فایل 644 باشه.

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
من قبلا" با سایتم این مشکل رو داشتم دلیلش هم انتقال فایل به هاست از طریق سرور مجازی بود!!! هاست رو که عوض کردم مشکل حل شد، ظاهرا" نباید فایل زیاد با سرعت بالا به هاست فرستاد...
چه ربطی با انتقال با سرعت بالا داره؟؟!!!
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012, 23:24
بعضی هاستها به این موضوع حساسن وقتی فایل های زیاد رو رو هاست با سرعت بالا آپلود کنی، مخصوصا" فایل های داخل اینکلود نیوک، اونا رو اسپم تشخیص میده و اون رو میبنده
-
تعداد تشکر ها از dicaprio_4244 به دلیل پست مفید