-
July 14th, 2012, 22:05
عضو انجمن
نظر شما در مورد سیاست های کاری هایپرسرور - لطفا مشارکت کنید!
با سلام خدمت اعضا سایت ...
همواره توجه به نظرات کاربران و تعامل با کاربران یکی از اولویت های مهم تیم هایپرسرور بوده، هست و خواهد بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا تاپیکی رو ایجاد کنیم و در مورد چند مورد نظر کاربران، همکاران، مدیران و سایر اعضای انجمن رو جویا بشیم.
اما قبل از مطرح کردن خواهش میکنم که در این تاپیک، جدال های بی نتیجه تاپیک های دیگه انجمن تکرار نشه و احترام خود و سایر کاربران رو حفظ کنید.
موضوعات به صورت زیر هست :
1 - نظر شما درباره واحد پولی پرداخت های چی هست ؟ دلار یا تومان؟
در حال حاظر به صورت دلار هست و با نوسان نرخ ارز نرخ در سیستم تغییر میکنه. در صورتی که بخوایم نرخ رو به تومان تغییر بدیم حتما این حق مبنی بر اختیار تام برای تغییر قیمت تمامی سرویس ها در هر زمان برای هایپسرور محفوظ خواهد بود. ( با قبول شرایط TOS توسط کاربر)
بع نوان مثال با دلار 2000 تومان سرور 256 ما 15000 تومان، 512 ما 25000 تومان و ... خواهد بود که البته در اکثر مواقع ماه اول 50% تخفیف یا بیشتر داریم.
2 - نظر شما در مورد تعداد لوکیش های سرویس دهی چیس هست ؟
در حال حاضر از امریکا و دیتاسنتر OC3 Networks و از انگلستان از RedStation سرویس دهی میکنیم. لوکیش هایی که امکان اضافه کردن وجود دارد:
امریکا - Equinix، امریکا - SoftLayer، هلند - Leaseweb، هلند - EvoSwitch، هلند - Swiftway، فراسه - OVH، آلمان - Hetzner، و ...
که البته اولیت ما از راست به چپ هست و OVH و Hetzner در گرید کاری ما که تمرکز بر کیفیت بعد قیمت هست نیستند( مگر شرایط خاصی پیش بیاد که اقدام به سرویس دهی از این 2 دیتاسنتر کنیم)
3 - در صورتی که کاربر ما بوده اید از سطح خدمات ارائه شده راضی بوده اید یا خیر؟
کیفیت سرور از نظر آپتایم، پورت شبکه، سخت افزار و منابع اختصاصی داده شده، تیم پشتیبانی فنی و تیم مالی
4 - در صورتی که کاربر ما بوده اید و با موارد عنوان شده در سوال 3 آشنا بوده اید، نسبت قیمت به سطح کیفیت به چه صورت بوده ؟ ( به دور از در نظر گرفتن منفعت برای شما که کاربر هستید یا ما که سرویس دهنده هستیم)
منتظر نظرات شما هستیم.
با تشکر - فرزاد محبعلی
-
-
July 14th, 2012 22:05
# ADS
-
July 14th, 2012, 22:47
عضو انجمن
پاسخ : نظر شما در مورد سیاست های کاری هایپرسرور - لطفا مشارکت کنید!
سلام فرزاد جان .
1- این مورد برای کاربران مبتدی شاید کمی با نگرانی همراه بشه که ماه بعد یهو قیمت ها بره بالاتر ولی برای کاربران حرفه ای این مسئله عادی هست ، چون میفهمن سرویس دهندشون سرور هاشو با پول باباش نمیخره !
بنابراین تماما بستگی به کاربرایی داره که جذب کردید .
2- به نظرم اگر در هر منطقه جغرافیایی بتونید سرویس بدید میتونید کاربران دیگری با سلیقه های متفاوت هم جذب کنید .
لوکیشن برای امریکایی شمالی همون ایالات متحده انتخاب خوبی هست . برای اروپای غربی انتخاب خوبی داشتید و برای اروپای شرقی فکر نمی کنم نیاز به تهیه سرور باشید !
همچنین خیلی خوب میشه یک سرور کوچک در حد هاست های کوچک برای ایران در نظر بگیرید . در ضمن با توجه به شناختی که از شما دارم هتزنر و ovh رو فراموش کنید :دی
در مورد شماره 2 یه طور دیگه هم میشه نظر داد اونم این که توی یک یا دو لوکیشن محدود مانور حرفه ای بدید .
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012, 23:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام فرزاد جان .
1- این مورد برای کاربران مبتدی شاید کمی با نگرانی همراه بشه که ماه بعد یهو قیمت ها بره بالاتر ولی برای کاربران حرفه ای این مسئله عادی هست ، چون میفهمن سرویس دهندشون سرور هاشو با پول باباش نمیخره !
بنابراین تماما بستگی به کاربرایی داره که جذب کردید .
2- به نظرم اگر در هر منطقه جغرافیایی بتونید سرویس بدید میتونید کاربران دیگری با سلیقه های متفاوت هم جذب کنید .
لوکیشن برای امریکایی شمالی همون ایالات متحده انتخاب خوبی هست . برای اروپای غربی انتخاب خوبی داشتید و برای اروپای شرقی فکر نمی کنم نیاز به تهیه سرور باشید !
همچنین خیلی خوب میشه یک سرور کوچک در حد هاست های کوچک برای ایران در نظر بگیرید . در ضمن با توجه به شناختی که از شما دارم هتزنر و ovh رو فراموش کنید :دی
در مورد شماره 2 یه طور دیگه هم میشه نظر داد اونم این که توی یک یا دو لوکیشن محدود مانور حرفه ای بدید .
تقریبا میتونم بگم 6 ماه کنسلی نداریم....اما در پی گسترش کاربران هستیم.
نظرتون در مورد OVH و Hetzner چی هست ؟ میشه بیشتر بازش کنید ؟
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012, 23:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
تقریبا میتونم بگم 6 ماه کنسلی نداریم....اما در پی گسترش کاربران هستیم.
نظرتون در مورد OVH و Hetzner چی هست ؟ میشه بیشتر بازش کنید ؟
در مورد Hetzner الان مطمئنا با حرف های من یک سری میان میگن هتزنر بهترینه و فلان و ... اما من نظرمو میگم .
اون پایداری پورتی که در شما در Quadranet و RedStation تجربه کردید توی هتزنر به مشکل برمیخورید .
همون مثال قدیمی که هرجا ایرانی ها بریزن توش ... :دی
در مورد OVH هم برای این که سرور و پورت خوب داشته باشید باید هزینه بیشتری بکنید نسبت به سرور هایی که الان دارید و این که اسمش بد رفته بخاطر کیم سوفی :دی
در این2 دیتاسنتر نظر من اینه که سمتشون نرو ! <3
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
در مورد Hetzner الان مطمئنا با حرف های من یک سری میان میگن هتزنر بهترینه و فلان و ... اما من نظرمو میگم .
اون پایداری پورتی که در شما در Quadranet و RedStation تجربه کردید توی هتزنر به مشکل برمیخورید .
همون مثال قدیمی که هرجا ایرانی ها بریزن توش ... :دی
در مورد OVH هم برای این که سرور و پورت خوب داشته باشید باید هزینه بیشتری بکنید نسبت به سرور هایی که الان دارید و این که اسمش بد رفته بخاطر کیم سوفی :دی
در این2 دیتاسنتر نظر من اینه که سمتشون نرو ! <3
اگر 1% بخوایم سمت Hetzner بریم از پلن های فعلیش فقط EX6 رو تهیه میکنیم که کلاس سرور هست.
Hetzner Online AG: Root Server EX 6
OVH هم قطعا سمت Kim نمیریم...با فرض 1% این سرور رو میگریم:
Professional EG Best Of dedicated server - OVH
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012, 23:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
اون 1% خیلی خطریه :دی
البته سرور خوب فقط سی پی یو ـش نیست ! بورد ، نوع هارد های استفاده شده ، کیس سرور و ...
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012, 23:36
عضو انجمن
اگر لوکیشن جدید بخواید اضافه کنید من سافت لایر رو پیشنهاد میکنم باهاشون بیش از 1 سال هست کار میکنم .
-
تعداد تشکر ها از agarb98 به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012, 23:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
agarb98
اگر لوکیشن جدید بخواید اضافه کنید من سافت لایر رو پیشنهاد میکنم باهاشون بیش از 1 سال هست کار میکنم .
ممنون از شما ....
در مورد سایر موضوعات هم تا جایی که براتون مقدور هست ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
-
-
July 14th, 2012, 23:50
عضو انجمن
در مورد نرخ هم من تومان رو پیشنهاد میکنم چون نوسان دلار زیاده اگر یه قیمت ثابت بذارید بهتره
-
تعداد تشکر ها از agarb98 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2012, 00:21
امریکا - Equinix، امریکا - SoftLayer، هلند - Leaseweb، هلند - EvoSwitch، هلند - Swiftway، فراسه - OVH، آلمان - Hetzner، و ...
در مورد سیاست کاری ، من نمیتونم حرفی بزنم ، هر کسی سیاست کاری خودش رو داره
ولی در مورد دیتاسنترهای بالا
امریکا Equinix
همیشه و همه جا Equinix کیفیت مناسبی داشته و داره ولی بستگی داره از چه واسطه ای دارید خرید میکنید !
امریکا softlayer
یکی از بهترین انتخاب ها میتونه باشه! و کلا سافت لایر کسی نمیتونه حرفی بزنه !
هلند - Leaseweb، هلند - EvoSwitch، هلند - Swiftway
هر سه انتخاب شما از لحاظ موقعیت مکانی و دید کلی یکسان هستند زیرا لیزوب و سوئیف وی هر دو در Evoswitch قرار دارند. ولی میرسیم به مقایسه سطحی که شما دو دیتاسنتر مناسب و معتبر رو انتخاب کردید که لیزوب محدودیت ای پی داره و تنوع سخت افزاری پایین و از طرف دیگه سوئیف وی، از سخت افزارهای بروز دنیا داره استفاده میکنه و بدون محدودیت جدی آی پی هست ، خب مسلما برای مجازی سازی سوئیف وی انتخاب بهتری هست .
و اما در مورد دو مورد آخر :
در صورتی ک روی تعداد پایین کار کنید مسلما کیفیت مناسبی روی هر دو دیتاسنتر خواهید داشت ولی مشکلی که هست نام دو دیتاسنتر بین خریداران به عنوان دیتاسنترهای چیپ جا افتاده!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید