سلام دوستان
من چه طوری میتونم حجم درایو ویندوز (c) کامپیوتر خودم رو افزایش بدم؟
ویندوز : سون
هارد : 500
ممنون
سلام دوستان
من چه طوری میتونم حجم درایو ویندوز (c) کامپیوتر خودم رو افزایش بدم؟
ویندوز : سون
هارد : 500
ممنون
ویرایش توسط amin7x : July 15th, 2012 در ساعت 06:13
میتونید پارتشین مجیک نصب کنید و بعد این کار انجام بدین البته در کل این کار ریسک دره و امکان از دست رفتن اطلاعات هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
چه پارتیشن مجیک چه برنامهای مشابه همشون این ریسک دارن معمولا اتفاقی نمیافته ولی اگر اطلاعات مهم هست حتی شده 1% ممکنه اطلاعات از دست بره
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خوب بک آپ بگیرید
حجم را افزایش بدید
اصولا مشکلی پیش نمیاد
اگر پیش اومد بک آپ ریستور کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
پیشنهاد میشه اگه قبلا تجربه ندارید در این زمینه با برنامه های جانبی این کار را انجام ندید. احتمال خطا و از دست رفتن اطلاعات هست
کلا از c بگیرید
وقتی ریستور کنید اگر ویندوز هم ایراد پیدا کنه وقتی ریستور بشه دوباره میاد سره جاش
البته فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
up
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)