-
July 11th, 2012, 20:59
عضو انجمن
هنگ کردن سایت - نیاز به کمک ...
دوستان من یه سایتی رو چندین ماه پیش با اکسوال (اسکریپت شبکه اجتماعی ) ساختم و تا 1000 کاربر خوب کار میکرد و بعد از به روز رسانی هاو افزایش کاربر شروع کرد به هنگ کردن ... کل سایت هنگ نمی کنه و فقط 2 صفحه ( صفحه اصلی و داشبود کاربر) توش رفتنی خیلی زیاد طول میکشه لود کنه و بعضی مواقع اصلا بالا نمیاره و 500 internal server error میده ...
تو هاستینگ پارس دو بودم که سوسپاندم کردن ( به علت فشار آوردن رو سرور) و اومدم روی هاست پر ترافیک سرور پارس و بعده مدتی اینا هم سوسپاندم کردن و الان اومدم روی سرور اختصاصی که سرور خودمو هم می خوابونه !!! اینو یادآور بشم که رفتنی در صفح های اصلی و داشبورد مصرف CPU و Ram خیلی بالا میره وگرنه در صفحه های دیگه مشکلی نیست و خیلی روان کار میکنن ... دوستان 3 ماهه که این مشکل گریبانگیرمه ... لطفا هر راهنمایی از دستتون میاد بکنید ، اگه اینجوری پیش بره من این شبکه مجازی با 3000 کاربر رو مجبورم قیدشو بزنم ...
-
-
July 11th, 2012 20:59
# ADS
-
July 11th, 2012, 21:03
پاسخ : هنگ کردن سایت - نیاز به کمک ...
قالب سایتتو عوض کن شاید کدی داره که فشار میاره
-
-
July 11th, 2012, 21:04
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012, 21:12
عضو دائم
نصب و enginx و بهینه سازی سرور
بهینه سازی mysql
البته باید بیشتر برسی بشه تا مشکل رو پیدا کنیم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012, 21:34
عضو انجمن
میشه چک کنید ببینید چی داره پروسس شدید به سرور تحمیل میکنه؟
php defunct یا شاید mysql optimization نا صحیح ?
Any open source software for monitoring MySQL performance? - Stack Overflow
----------------------------------------------------------
-
تعداد تشکر ها از camelian77 به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012, 21:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shakilid
قالب سایتتو عوض کن شاید کدی داره که فشار میاره
این مورد امتحان شده جواب نداده ...

نوشته اصلی توسط
why.darkness
سلام دوست عزیز من

تا جایی که من تجربه دارم اینجور تصور میکنم و اگه من بجای شما بودم سرور و هاست خودم رو عوض میکردم ! برای سایت های بزرگی مثل سایت دانلود , اجتماعی و ... بهتر است از سرور مجازی و یا اختصاصی استفاده شود.
خطای 500 هم همیشه وقتی مشکل از طرف سرور هستش رخ میده...
مشکلات افزایش سرعت و حافظه مصرفی هم از کمبود حافظه رم و قدرت پردازنده سرور شما میتونه باشه !
همه این دلایل زمانی + هست که از سیستم خود اطمینان کامل در رابطه با صحت کارکردنش داشته باشید

من روی قوی ترین سرور ها رفتم و از قوی ترین هاستینگ ها استفاده کردم !! حتی وقتی سایت خالیه (بدون کاربر آنلاین) باز سایت تو این 2 صفحه گیر میکنه و 500 میده ... 90% احتمال میدم مشکل از اسکریپته !!!

نوشته اصلی توسط
allbert
نصب و enginx و بهینه سازی سرور
بهینه سازی mysql
البته باید بیشتر برسی بشه تا مشکل رو پیدا کنیم
موفق باشید
اینارو چه جوری نصب کنم !؟ اگه ممکنه منبع آموزشی بدین ممنون میشم ...

نوشته اصلی توسط
camelian77
از کجا این پروسس رو چک کنم . تو ssh با top نگاه میکنم وقتی به این صفحات میرم مصرف رم و CPU بالا میره و تو صفحه 500 اینترنال ارور میده ... (حتی وقتی هیچ کاربری آنلاین نیست)
-
-
July 11th, 2012, 21:53
عضو جدید
دوست عزیز اسکریپت شما چیه ؟ نال هستش ؟
-
-
July 11th, 2012, 21:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
why.darkness
دوست عزیز اسکریپت شما چیه ؟ نال هستش ؟
نه داداش نرم افزار free هست ... مثل شیرترانیکس ... اکسوال هست : Oxwall ® - PHP Social Networking Software | Community Script
-
-
July 11th, 2012, 21:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
succes
والا آدم با چشم بسته تو این مسائل زیاد نمیتونه جوابگو باشه ! از نظر من مشکل برنامه نویسی داره ! هسته سیستم حتما مشکل داره ! یه باگی چیزی !
-
-
July 11th, 2012, 22:19
-