-
عضو انجمن
مشکل با youhosting.com ! فـــــــــــــــــــــوری
سلام دوستان من یه اشتباهی کردم تعدادی از سایت های دوستانم رو در youhosting.com هاست کردم الان youhosting.com پروفایلم رو سسپند کرده و تمامی سایت ها الان سسپند شدن ! به نظر شما راه کار چیه
؟ می تونم به نظر شما تو webhostingtalk.com از youhosting.com و این کارش بنویسم ؟ چون باز نمی کنه الان بالای 24 ساعت شده ! و دوستانم هم ناراضی شدن و آبروم داره میره ..
برای دلیل بسته شدن نوشته :
YouHosting is for selling or offering free website hosting for other people. It is not for hosting your own personal website.
هیچ کدوم از سایت ها مال من نیستن و مال دوستانه !
قابل توجه کسایی که تو این فروم سنگ youhosting.com رو به سینه می زنن !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
July 3rd, 2012 13:06
# ADS
-
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از foad_75 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با youhosting.com ! فـــــــــــــــــــــوری

نوشته اصلی توسط
foad_75
سلام دوست عزیز
یوهاستینگ تازگی ایران رو تحریم کرده ...
یعنی اگر کاربران جدیدی توی سایت شما ثبت نام کنن به جای 10 گیگ فقط 500 مگ میده که اونم کار نمیکنه !!!
دیگه تموم شد
( فکر نمیکنم این به مشکل شما ربط داشت , ولی کلا جهت اطلاع گفتم )
نه فکر کنم همین رو بهانه قرار داده و برای همین هست که سسپند کرده !
از دوستان کسی تو webhostingtalk.com یوزر داره ؟ از این یو هاستینگ تاپیک انتقادی باز کنیم ؟ فکر کنم این تنها راهش باشه . چون در بدترین شرایط هر سرویس دهنده ای موظف هست بک آپ بده غیر اینه ؟
تخلف من هم که به قول خود یو هاستینگ هاست کردن سایت های خودم بوده ( که صحت هم نداره این قضیه )
-
-
ببینید تو قسمت legal چیزی راجب این قضیه ننوشته ؟
اصلا برای چی تو هاست های رایگان این طور وب سایت هایی که مهمن رو میزبانی می کنین؟
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
-

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ممنون بابت پاسخ شما . سایت دوستان بود و اشتباه ! ( خود کرده را تدبیر نیست )
فکر کنم چند روز پیش با خود شما در مورد همین یو هاستینگ تو یکی از تاپپیک ها تو همین انجمن گفتگو می کردم که بعدش همین بلا سر خودم اومد ! :دی
من درس عبرتی باشم تا باشه ایرانی ها به چنین سرویس هایی اعتماد نکنند.
این هاست های رایگان بیشتر به درد تست اسکریپت و شل و اینجور چیزا میخوره..
ولی اون موقع که بحث آبرو در میون هست بهتر نیست یک هاست پرمیوم نسبتا ارزان تهیه کنی که نه سیخ بسوزه نه کباب ؛
تاپیک انتقادی هم بزنید ، هاست رایگان ـه دیگه .. چی بگن ؟ 
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
انتخاب دوستان بود و کاری هم از بنده ساخته نبود . صفر کیلومتر بودن و الان مشکل بک آپ سایتشون هست . هر سرویس دهنده ای موظف به بک آپ هست رایگان یا پولی فرقی نمی کنه .
از دوستان کسی تو webhostingtalk.com یوزر داره ؟ از این یو هاستینگ تاپیک انتقادی باز کنیم ؟
-
-
عضو دائم
البته خیلی رایگان ها اصلا خود را موظف به بکاپ نمی دانند.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
بابت چیز رایگان میخوای انتقاد کنی؟
چون در بدترین شرایط هر سرویس دهنده ای موظف هست بک آپ بده غیر اینه ؟
والا سیپنل مثل هلو لایسنس ایرانیهارو میبنده هزینشم پس نمیده چه برسه به رایگان
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2012, 17:28
عضو انجمن
خودم من تو webhostingtalk.com یوزر دارای پست خوب ندارم و می دونید که زدن پست انتقادی در webhostingtalk.com شرایط داره و پست کاربرهای تک پستی هم اعتباری نداره از طرفی قضیه سسپند شدن اکانت من در youhosting.com هم قضیه ایرانی بودن من هست youhosting.com یه بهانه ای پیدا کرده و به اون بهانه سسپند کرده وگرنه قضیه فقط و فقط ایرانی بودن من هست
پس درخواست من از شما دوستان این هست که از هم حمایت کنیم و اگر کسی رو میشناسید که در webhostingtalk.com یوزر فعال داره تو همین جا معرفیش کنید و پ.خ بزنید بهش تا شاید مشکل من هم حل بشه . مثل قضیه نت دایرکت که اگر خاطرتون باشه با کمک بچه های همین انجمن حل شد (با ایجاد تاپیک انتقادی در webhostingtalk.com)
-