سلام دوستان
من whmcs رو از دایرکت ادمین به سی پنل منتقل کردم توی یک سرور دیگه
اول ارور دیتا بیس میداد که حلش کردم
الآن صفخه سفید میاره
اینم آدرس سایت
http://my.onlineservers.in
ممنون میشم اگه کمک کنید اساتید
سلام دوستان
من whmcs رو از دایرکت ادمین به سی پنل منتقل کردم توی یک سرور دیگه
اول ارور دیتا بیس میداد که حلش کردم
الآن صفخه سفید میاره
اینم آدرس سایت
http://my.onlineservers.in
ممنون میشم اگه کمک کنید اساتید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
1-دسترسی پوشه template_c را چک کنین روی 777 باشه
2- قالب را دیباگ کنین که مشکلی نداشته باشه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مدیریت هم درست نیست
چی کار کنم؟
کسی نیست بدونه ؟ کمک ..............
فکر کنم اینجور مواقع error_reporting رو در حالت E_ALL قرار بدید..مثلا مدیر سرورت اینو در حالت دیسپلی قرار بده خطای مربوطه رو بهت نشون بده ... بستگی به سی ام است داره اگر کدهای این مورد رو در صفحه ایندکس سی ام اس ها بذاری اکثرا جواب میده...
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
با سلام
دوست عزیز مشکل ممکن است از فایل ربان هست
شما یکبار زبان مدیریت را انگلیسی کنید ببنید باز هم همین شمل را داریید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)