نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: خرید از ovh و مجازی سازی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sina_mech آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    292
    تشکر شده در
    186 پست

Question خرید از ovh و مجازی سازی

سلام دوستان

قصد خرید سرور از OVH - Kimsufi رو دارم. میخواستم که سرور مجازی ارائه بدم به برخی از دوستان و مشتری هام. چند سوال ابتدایی و اساسی دارم از اساتید که امیدوارم بتونم از راهنماییتون استفاده کنم.

0- اصلاً این دیتاسنتر رو برای داشتن سرور برای سایت های دانلود موزیک و نرم افزار مناسب میدونید؟ گیر الکی میدن؟ هتزنر بهتره یا OVH ؟

1- برای مجازی سازی، با توجه به تاپیک های دوستان و مطالعه ای که کردم، ظاهراً VMware ESXi گزینه مناسبی هست. میخواستم بدونم که آیا مجانی هست؟ نیاز به کرک داره؟ میشه رو OVH کرکش کرد و ؟

2- برای این منظور اصولاً باید از Order - OVH ، بعد از انتخاب سرور، Virtualisation رو انتخاب کنم و بعد هم VMware ESXi 4.1 رو دیگه، درست میگم؟

3 - بعد از تحویل گرفتن سرور، از طریق VMware ESXI میتونم سیستم عامل های مختلف رو روی VPS ها نصب کنم. فقط سوالم اینه که میشه از ویندوزهای کرک هم استفاده کرد؟ صبح پا نشیم ببینیم سرور رو خاموش کردن؟!!

4- ظاهراً روی همین سرور میشه تا 32 تا آی پی داشت. میخواستم بدونم این بدون Flexipack هست؟ واسه 32تا آی پی فقط پول آی پی ها رو میدیم دیگه؟

5- اینا دارن 23% مالیات میگرن! ولی تا جایی که میدونم VAT واسه ساکنین اروپاس و من دارم از آمریکا خرید میکنم! آیا این VAT شامل منم میشه؟

6- مستقیم بخرم بهتره یا از نماینده؟ آفر دارید؟

7- نحوه تهیه لایسنس ها، cPAnel ، دایرکت ادمین و اینا رو هم اگر لطف کنید بگید ممنون میشم

خیلی سوال پرسیدم، واقعاً شرمنده.

پیشاپیش از لطف تون سپاسگزارم
    ویرایش توسط sina_mech : June 30th, 2012 در ساعت 13:17

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)