با سلام
بنده یک دامین ثبت کردم، دامین را روی وبلاگ ست کردم، حالا میخوام ایمیل بسازم، در پنل دایرکتی یک قسمت داره که ایمیل میشه ساخت، اما لینک ورود نداره و نمیدونم باید چیکار کنم، اگر دوستان راهنمایی کامل بفرمایند ممنون میشم.
ارادتمند![]()
با سلام
بنده یک دامین ثبت کردم، دامین را روی وبلاگ ست کردم، حالا میخوام ایمیل بسازم، در پنل دایرکتی یک قسمت داره که ایمیل میشه ساخت، اما لینک ورود نداره و نمیدونم باید چیکار کنم، اگر دوستان راهنمایی کامل بفرمایند ممنون میشم.
ارادتمند![]()
- به بخش مدیریتی دامنه وارد شوید.
- در بین کلید های موجود در منو بالای صفحه، EmailFREEرا انتخاب کنید.
- چنانچه در این صفحه با متنی مشابه تصویر زیر مواجه شدید لازم است بر روی گزینه Configure Now را کلیک کنید.
فایل پیوست 3631
- دکمه Auto-Update Name servers موجود در سمت چپ صفحه را انتخاب کنید.
-دکمه آبی رنگ Manage Email Service را انتخاب کنید.
فایل پیوست 3632
- چنانچه با متنی مشابه تصویر زیر مواجه شدید Click here to verify را انتخاب کنید.
فایل پیوست 3633
در بخش Actions گزینه Add User را انتخاب کنید.
فایل پیوست 3634
- فیلدهای موجود را با توجه به تصویر زیر، تکمیل کنید.
توجه کنید که در بخش Desired Email Address، بایستی ایمیل مورد نظر و در بخش Alternate Email Address، ایمیلی که قبلا به آن دسترسی دارید را وارد نمایید.
فایل پیوست 3635
- بر روی کلید آبی رنگ Add User کلیک کنید.
- اکانت ایمیل با موفقیت ایجاد و مشخصات آن نشان داده خواهد شد.
با تشکر از شما
من ایمیل رو ساختم، اما نه مبفرسته و نه درساف میکنه، باید مدت زمانی از ساختش بگذره؟
ارادت
من همه این کارارو کردم، حالا هنگام رفتن به وب میل و ارسال ایمیل، ارور زیر رو میده، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
f4dwlah0dc7d9ydfa6sk.jpg
ارادت
سلام
شما باید حتما اول دامنتون روی یک سرور هاست کنید
سپس از داخل DNS هاتون که در سی پنل راحت میتونید MX . A record تغییر و بسازید . اما در پنل Dirctadmin باید توسط مدیر اصلی سرور انجام شود
بهتون توصیه میکنم از GooGle Aplication استفاده کنید
کد:http://www.google.com/apps/intl/en/business/index.html
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
GooGle Aplication
خوب است امکانات عالی دارد مثل وصل کردن اکانت به GTALK
اما مشکل در ارسال و نیز تایم ارسال زیاد داره
DIRCTI اما سرعت و مشکلات کمتری دارد
وحید من با گوگل اپلیکیشن به مشکل بزرگی خوردم
قبلا دامین مال کس دیگه بوده حالا 1 2 سال اکسپایر شده . که قبلا اون نرم گوگل اپلیکشن رو فعال کرده بوده حالا بهم نمیده .
راه حلی هست؟
من فکر نکنم مشکلی داشته باشه .
شما اگر دسترسی به تنظیمات DNS دامین دارید بدون مشکل میتونید از Google App استفاده کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)