سلام دوستان.من تقریبا تازه واردم.میشه بگید کد لایسنسwhmرو از کجا پیدا کنم؟باید از همون جایی که ازش نمایندگی گرفتم،بگریم؟
![]()
سلام دوستان.من تقریبا تازه واردم.میشه بگید کد لایسنسwhmرو از کجا پیدا کنم؟باید از همون جایی که ازش نمایندگی گرفتم،بگریم؟
![]()
سلام
ان شالله که در کارتون موفق باشید
شما ریسلر هستید ؟
اگر ریسلر(نمایندگی) هستید ، وظیفه ی شما نیست کار خاصی انجام بدید ؛ چون دست رسی ندارید
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
ویرایش توسط Arna : June 16th, 2012 در ساعت 19:43
بله من نمایندگی هستم.ولی مدیر اونجا به من گفت خودتونwhmcsرو نصب کنید!
از whmcs.ir می تونید بخرید
قربان ما که اخر دقیقا متوجه سوال شما نشدیم !
لایسنس whm میخواید یا whmcs ؟
اگر ریسلر هستید و لایسنس whm منظورتون هست . که چنین چیزی وجود نداره . چون مدیر سرور لایسنس cp/whm رو تهیه میکنه
اما اگر لایسنس whmcs منظورتون هست که اگر نمیخواید از نسخه نال شده ( که البته در بیشتر اوقات مشکل خاصی گزارش نشده ) استفاده کنید باید لایسنس خریداری کنید
سایت ها و شرکت های گوناگونی هم ارایه میدن
موفق باشید
بذارید من سوالم رو دقیق تر بگم:
ببینید من از یه جایی نمایندگی هاست گرفتم و اون ها گفتن من باید whmcsرو خودم نصب کنم.
حالا طبق این آموزش(http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/)برای نصبwhmcsلایسنس لازمه!
حالا من چی کار کنم؟![]()
شما باید لایسنس whmcs رو خریداری کنید دوست عزیز. بهترین جا برای خرید خود سایت اصلی هستش : WHMCS - The Complete Client Management, Billing & Support Solution . همونطوری که اساتید تو بیشتر جاهای این انجمن هم گفتن، بهتره از نال شده استفاده نکنید.
اما با توجه به اینکه ممکنه شما به کارت اعتباری (ویزا، مستر، ...) دسترسی نداشته باشید، کاش از اول به دنبال دریافت نمایندگی از جایی بودید که در صورت نیازتون میتونست بهتون لایسنس WHMCS اوریجینال هم بده.
موفق باشید![]()
یعنی بدبخت شدم؟
چون من اگه میخواستم ماهانه اینقدر پول بدم که میرفتم vpsـــی چیزی میخریدم!
هیچ راهی نیست؟
به نظرتون چرا خود اونجایی که ازش نمایندگی گرفتم خودش whmcsرو نصب نکرد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)