سلام به تمام كابران سايت
من نياز به يك هاست با حجم حدود 5 يا 10 گيگ قيمت ارزان و از همه مهمتر قوانين copy write هم نداشته باشد دارم .
از تمام دوستان هم پيشاپيش تشكر مي كنم .
سلام به تمام كابران سايت
من نياز به يك هاست با حجم حدود 5 يا 10 گيگ قيمت ارزان و از همه مهمتر قوانين copy write هم نداشته باشد دارم .
از تمام دوستان هم پيشاپيش تشكر مي كنم .
سلام . بیشتر توضیح بدید برای چه کاری می خواهیددقیقا؟
نصب vBulletin .
5 گیگ با 50 گیگ پهنای باند سالانه 40 تومن !
ممنون دوست گرامي .
ممنون مي شم اگر اطلاعات بيشتري درباره اين هاست بدهيد و اسم سايت .
پايگاه وب ايران اماده سرويس دهي به شما ميباشد..
با ما تماس بگيريد...
سلام
ما میتونیم به شما ۵ گیگ به همراه 120 گیگ پهنای باند ماهانه را 55 هزار بهتون تقدیم کنیم
کنترل پنل Cpanel - Direct admin
نسخه پشتیبان هم روزانه / هفتگی / ماهانه تهیه میکنم
دیتاسنتر هم worldstream واقع در هلند.
-------------
امری بود در خدمتم
سلام .
من می تونم این پلان رو با تضمین کیفیت و امنیت و تضمین اینکه مشکلی از لحاظ کپی رایت برای فایل های شما نباشه تقدیم کنم با قرارداد رسمی ( شرکت ما ثبت شده هست )
5 گیگ فضا / 50 گیگ پهنای باند ماهانه /بقیه امکانات همه نامحدود حتی ادآن دومین و پارک دومین / سی پانل قیمت سالانه 50 هزار تومان
10 گیگ فضا / 90 گیگ پهنای باند ماهانه /بقیه امکانات همه نامحدود حتی ادآن دومین و پارک دومین / سی پانل قیمت سالانه 60 هزار تومان
7 روز هاست تست رایگان . برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود و اطلاعات به ایمیل شما ارسال شود .
ایمیل من : parsaserver@gmail.com
آی دی من در یاهو : parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
درضمن می تونم لیست مشتری هایی که از پلان های بزرگ و کوچک ما استفاده می کنند طی پیغام خصوصی معرفی کنم از تک تک اونها کیفیت رو جویا بشید .
موفق و پیروز و سربلند باشید
سلام
5 گيگ فضا پهنای 500 گیگ + بقیه چیزا نامحدود ماهی 3500 تومان ( سه هزار و پانصد تومان !)
سرور ها قدرتمند هست
سايت ويبي اسكين هم بر روي اين سرور قرار دارد
توجه كنيد :
در ضمن اسکریپت های ویبولتین،جوملا و ورد پرس در صورت درخواست به طور رایگان نصب میشود
ویرایش توسط ShahroKH : November 17th, 2009 در ساعت 16:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)