-
April 6th, 2012, 13:10
عضو انجمن
افزایش نرخ ارز و پایان کار جناب اقای خسروی
سلام
متاسفانه با افزایش نرخ ارز این روز ها بیشتر فشار در دنیای اینترنت متوجه کسانی است که در کار خرید و فروش سرور هستند
یکی از نمونه های بارز این مورد می تونم به اقای خسروی اشاره کنم ایشون بعد مدت ها در فروش سرور از دیتاسنتر hetzner.de الان با مشکل مالی مواجه شده و تمامی سرور های خود در هتزنر را به پنل irserver.com انتقال داده است.
انشالله کاربران انتقال یافته از سمت اقای خسروی نزد irserver.com همیشه از سرور های خوبه هتزنر لذت ببرند
اصلاحیه :
این پست به در خواست اقای قنبری مدیر irserver.com ( و 100 البته حماقت من در قبول این خواسته ) جهت تخریب وجه اقای خسروی ، روی اوردن مشتریان اقای خسروی به سمت irserver.com و همچنین وادار کردن اقای خسروی در قبول شرایط به حق ( یا ناحق ) اقای قنبری نوشته شد .
من تا اکنون نه تماسی با اقای خسرور داشتم و نه شناختی ، نه خرده حسابی و نه دشمنی و کینه دوزی ، نه حصادت نه......
از چند لحظه بعد از انتشار متوجه ضربه ای که به اقای خسروی توسط من زده شد ، شدم . ولی سروی نزد irserver.com داشتم و نمی توانستم انکار کنم
در پایان از اقای خسروی طلب حلالیت دارم ، شاید راهی داشته باشه تا خداوند هم من را ببخشد
اقای قنبری مواکدا تاکید می کنم از اقای خسروی برای این کار معذرت خواهی کنید و بدانید حلالیت ایشون در حلال شدن درامد حاصل از پول سرور های اقای خسروی اثر دارد
انشالله خدا من و شما و همه را به صراط مستقیم هدایت کند
ویرایش توسط rouhallah : June 23rd, 2012 در ساعت 12:47
-
تعداد تشکر ها ازrouhallah به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012 13:10
# ADS
-
April 6th, 2012, 14:51
-
تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 14:58
عضو انجمن
پاسخ : افزایش نرخ ارز و پایان کار جناب اقای خسروی
دلار آمريکا |
1893 خرید |
فروش 1898 |
گرونتر نشده که قیمت 1 ماه گذشه است
-
تعداد تشکر ها ازpar30 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 15:01
عضو انجمن
آقای خسروی همه سرور هارو منتقل نکرده ، تعدادی موندن که سرور منم جزشون بود که کنسل شد و از اون موقع هیچ جوابی هم نمیده واقعن متاسفم =d>
-
تعداد تشکر ها ازbe099 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 15:01
عضو جدید
خسروی بانک امارات پولشو برگردوند ؟
-
تعداد تشکر ها ازfathipours1 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 15:45
عضو انجمن
پیشنها منم به تمام کسانی که سرور می فروشند اینه که نرخ خودشونو به دلار بدن و مشتری ها معادل اونو بریزن به حسابشون تا دیگه به چنین مشکلاتی روبرو نشد.
با تشــــکر
-
تعداد تشکر ها ازloginvps.com به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 15:56
عضو انجمن
پیشنها منم به تمام کسانی که سرور می فروشند اینه که نرخ خودشونو به دلار بدن و مشتری ها معادل اونو بریزن به حسابشون تا دیگه به چنین مشکلاتی روبرو نشد.
با تشــــکر
اینجور قیمتها واسه یوزر بالا میره
-
-
April 6th, 2012, 18:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
par30
اینجور قیمتها واسه یوزر بالا میره
بالا رفتن منطقی که مشکی نیست
مثلا یکی به تومان بالا بده شما راضی میشین ؟!
منظور من این بود به دلار باشه ولی منطقی اگه دلار بالا رفت قطعا برای یوزر هم بالا میره این که چیز عادی و روال اون هست
-
تعداد تشکر ها ازloginvps.com به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 18:44
عضو انجمن
بالا رفتن منطقی که مشکی نیست
مثلا یکی به تومان بالا بده شما راضی میشین ؟!
منظور من این بود به دلار باشه ولی منطقی اگه دلار بالا رفت قطعا برای یوزر هم بالا میره این که چیز عادی و روال اون هست
خب مشکل همینه دیگه یوزر قیمت ثابت میخواد اگر بالا بره ماه بعد کنسل میکنه
-
-
April 6th, 2012, 18:56
از بس که سرویس دهنده ها لی لی به لالای یوزر گذاشتن خوب بالا میره همه ببرن بالا اونوقت دیگه یوزر کنسل نمیکنه چون همه بردن بالا اما بدیش انه که یسری بازار خراب کن وجود داره که مثلا سرورو با 1000 تومن سود میفروشه پایدار هم نخواهد بود اما باعث میشه به قول شما یوزر ماه بعد کنسل کنه بدیش اینه که این کار یه صنف نداره اگه داشت خیلی خوب بود این اتفاقا هم نمیوفتاد
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید