سلام به بچه های وبهاستینگ گاهی اوقات دیدید که دو سایت مختلف روی یکدامنه ادغام شده مثل www.digikala.com/blog که بلاگ ان وردپرس هست و سایت اصلی چیز دیگریست حال سوال من اینه که چطوری این کارو می کنند باتشکر![]()
سلام به بچه های وبهاستینگ گاهی اوقات دیدید که دو سایت مختلف روی یکدامنه ادغام شده مثل www.digikala.com/blog که بلاگ ان وردپرس هست و سایت اصلی چیز دیگریست حال سوال من اینه که چطوری این کارو می کنند باتشکر![]()
ساب دامین میزنن یا پوشه ایجاد می کنن
اسکریپت رو میریزن توش
اطلاعات دیتابیس
اسکریپت با موفقیت نصب شد
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
ممنون عزیزم حالا اگه ما یه سایت وردپرسی داشته باشم به اسم www.wordpress/blogwp ویه سایت وردپرس دیگه بریزیم تو بلاگ وردپرس اینا باید روی یک وی پی اس باشه دیگه ؟ چطوری بهم وصلشون کنم ممنون بابت راهنماییتون![]()
ویرایش توسط erfanx : July 10th, 2017 در ساعت 18:59
سلام،
خیر، هردو رو میتونید توی همون هاست میزبانی کنید. در صورتی که میخواید در دو VPS یا Host مجزا باشه، لازم است A رکورد به نام زیر دامنه بلاگ در هر دو سرور ایجاد بشه. آیپی A رکورد رو روی هاست/VPS مبدأ تنظیم میکنیم.
پیروز باشید.
ببینید اصلاً پیچیده نیست
شما در روت دامنه یعنی مثلا www.mydomain.com یک وردپرس نصب می کنید.
حالا می رید توی فایل منیجر هاست. یه پوشه میسازید به اسم site2 و وردپرس دیگه ای داخلش می ریزید و نصب می کنید. آدرسش میشه www.mydomain.com/site2
همین فرآیند رو برای 100 تا سایت دیگه هم تکرار کنید. موردی نداره.
اگر هم خواستید به صورت sub.mydomain.com باشه، اول یه سابدامین به اسم sub بسازید. اتوماتیک یه پوشه به همین نام ایجاد میشه و وردپرس بریزید داخلش.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
خیلی عالیه. استفاده کردم. ممنونم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)