-
استفاده از وی پی اس به عنوان هاست
سلام به همه اساتید عزیز من یه وی پی اس دارم با این مشخصات رم یک گیگ سی پی یو 2.8 گیگا هرتز هارد 100 گیگ می خوام بدونم چطوری باید از این وی پی اس به عنوان هاست دانلود استفاده کنم فقط سریع لطفا بگید که 4 روز دیگه باید پول هاست دانلودم رو بدم امکان داره که روی وی پی اس سی پنل نصب شه و دامین اینا رو بهش متصل کرد بهترین جواب برابر با یک اچ تی تی پی اس
-
-
June 8th, 2012 08:02
# ADS
-
پاسخ : استفاده از وی پی اس به عنوان هاست
خوب منم وی پی اس ویندوز دارم 2003
-
-
عضو انجمن
سلام
در بخش نا مناسبی تایپک ایجاد کردید
برای هاست دانلود میتونید با نصب iis روی ویندوز 2003 این کار را انجام دهید
برای نصب سی پنل روی وی پی اس شما باید ماهانه هزینه ای را پرداخت کنید برای لایسنس ماهانه 35 تومان معمولا دوستان هاستی را تهیه میکنند برای خود سایت و لینک های دانلود را از طریق ساب دامین ایجاد میکنند و از طریق وی پی اس
-
-

نوشته اصلی توسط
WeMusic
سلام به همه اساتید عزیز من یه وی پی اس دارم با این مشخصات رم یک گیگ سی پی یو 2.8 گیگا هرتز هارد 100 گیگ می خوام بدونم چطوری باید از این وی پی اس به عنوان هاست دانلود استفاده کنم فقط سریع لطفا بگید که 4 روز دیگه باید پول هاست دانلودم رو بدم امکان داره که روی وی پی اس سی پنل نصب شه و دامین اینا رو بهش متصل کرد بهترین جواب برابر با یک اچ تی تی پی اس
هموطور كه بچه ها گفتن ميتونيد با اي اي اس اين كارو بكنيد اما سي پنل روي لينوكس بايد اوكي بشه
بهتره يه سرور لينوكس تهيه كنيد
هزينه ماهيانه هم همونيه كه رفيقمون توي پست بالا گفته
اگه فقط يك سايت داريد بهتره از دايركت ادمين استفاده كنيد كه هزينش خيلي كمتره
-
-
LX admin یا همون کلوکسو رو نصب کنید. کاملا رایگان هست.
-
-
امکان این وجود داره که من یه هاست 500 مگ بگیرم بعد از سرور وی پی اسم یه هاست دانلود راه بندازم
-
-
بله به دي ان اس ميساري ميذاري آي پي هم بهش ميدي حله
-