سلام، میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد؟ فرقش چیه؟
سایت نمونه پلان H
سلام، میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد؟ فرقش چیه؟
سایت نمونه پلان H
whmcs مختص مدیریت کاربران و فروش ایجاد شده و میتونه به خیلی از کنترل پنل ها متصل بشه و به صورت خودکار اکانت ایجاد کنه، suspend کنه یا حذف کنه. بعید میدونم که بشه این کارا رو با جوملا انجام داد! اصلاً ماهیت این دوتا کلاً متفاوته![]()
این دو برای کار و هدف متفاوتی خلق شدن !!
با جوملا خیلی کارها میشه انجام داد چون واقعا قوی است ولی whmcs یه اسکریپت مختص پشتیبانی است و برای دامین و هاست و سرور فوق العاده عالی است البته سیستم های قویتر هم هست ولی اگر رایگانی میخواین یه نسخه نال شده همین رو استفاده کنید
جوملا یه افزونه مخصوص فروش هاست داره اما در حد حسابداری باقی می مونه ولی whmcs افزونه های مدیریتی با قابلیت ساسبند اتوماتیک فعال کردن و خیلی چیزایی که حتی بعضی اسکریپت های مدیریت هاست ندارن چه برسه به جوملا . به نظر من از جوملا برای سایت اصلی استفاده کنید و برای قسمت فروش از whmcs استفاده کنید. این هم لینک کامپوننت افزونه فروش هاست جوملا:
کامپوننت فروش هاستینگ
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
وقتی جوملا افزونه برای این مورد ارائه داده به این معنی هست که میشه و شدنی هست. والا شما همه میگفتید whmcs فقط Whmcs! تحقیق کردم دیدم boxbilling سیستم کاربر پسندتر، امنیت بهتر، رایگان هم هست فول آپشنش 71 دلار!!!!!!!!!!!!!!!! در مقابل 324 دلار whmcs
خوب مواردی که نمیشه رو میخوایم لیست کنیم البته بدون در نظر گرفتن افزونه های جوملا.
1-"بصورت خودکار اکانت ایجاد میکنه!" من فکر میکردم باید به whm رفت و اکانت رو ایجاد کرد من اشتباه میکنم!مراحل رو میشه به سادگی تو جوملا انجام داد.
2-"حذف یا ساسپند" این کار بر عهده whm هست فقط ارسال ایمیل های مکرر با whmcs هست درسته؟ که خیلی از کاربران هم با این موضوع مخالف هستن یکیش من.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)