-
عضو انجمن
قانون و مشکل قضایی برای دامین ir اسم شهر ؟؟؟
سلام دوستان ،
یه دامین توی مالکیتم دارم که اسم شهرمون توشه .
از سازمان کامپیوتر شهرداری شهرمون بهم زنگ زدن و میخوان دامین رو . بعد که فهمیدن من قصد فروش دارم تهدید کردن که ازم شکایت میکنن و به nic میگن که دامین رو میگیرن !
البته این دامین تا 2 سال پیش برای اونا بوده و من بعد از اکسپایر شدن توی پنلم ثبتش کردم .
آیا اونا میتونن دامین رو ازم بگیرن ؟
-
-
May 24th, 2012 03:48
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : قانون و مشکل قضایی برای دامین ir اسم شهر ؟؟؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
عجیبه که ایرنیک اجازه داده این دامنه ثبت بشه.
اگر دقیقا اسم شهرتونه که ایرنیک نباید اجازه میداد و میتونن ازتون پس بگیرن. اگر فقط اسم شهرتون رو شامل میشه و حروف اضافی هم داره، بعید میدونم که بتونن.
از طرفی دامنه های شهری به فرمانداری مربوط میشه نه شهرداری!
کاری نداره، پیش دستی کنید و شما از ایرنیک این مسئله رو بپرسید. بهترین راه همینه.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دامینم خبریه . موقع ثبت دامین پیش NIC تعهد هم دادم !
News.irشهر
اسم خالی شهر نیست . اون رو که نمیزارن ثبت کنیم .
-
-
عضو انجمن
من هم بهشون گفتم که مالک فعلی دامین منم . بهم گفتن چون اسم شهر هست ما (شهرداری) میتونیم شکایت کنیم و nic میده بهمون دامین رو !
من فردا یه زنگ میزنم nic و مطمئن میشم و نتیجه رو هم اینجا اعلام میکنم .
توی nic قوانین مالکیت فقط به زبان انگلیسیه ! کسی این قوانین رو به زبان فارسی داره ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsAzadOnline
در مورد دامین به هیچ وجه این امر صادق نیست. دامنه های کشوری از قوانین خاص خودشون تبعیت می کنند. حتی دامنه های بین المللی هم برای نام کشورها، برندها و ... قوانین خاصی دارند. نمونش سایتهای گوگل و یاهو که بارها دیدم به راحتی دامنه ای که شبیه نام برند اونها بوده رو از صاحبش پس گرفتند.
در مورد دامنه ایشون فکر نمی کنم مشکلی باشه
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Am!r
بَلی میتونن!
خِیر نمیتونَن!

نوشته اصلی توسط
hamidjan
اگر دقیقا اسم شهرتونه که ایرنیک نباید اجازه میداد و میتونن ازتون پس بگیرن. اگر فقط اسم شهرتون رو شامل میشه و حروف اضافی هم داره، بعید میدونم که بتونن.
از طرفی دامنه های شهری به فرمانداری مربوط میشه نه شهرداری!
در مورد دامین هایی که برند هستند، مثه گوگل و یاهو و فیس بوک و ...
اگر فعالیتی در راستای اون انجام بشه، میتونن پس بگیرن. ولی اگه فعالیت دیگه ای انجام بشه به هیچ وجه نمیتونن. مثل Facebook.ir که وکیل فیس بوک اومدن و چون سایت "فروش کتاب" بود نتونستند کاری کنند.
از طریق Icann هم نمیتونستند کاری کنند، چون Icann تصویب قوانین برای دامینای محلی رو کاملاً به عهده ی خود رجیستار گذاشته و هیچ دخالتی نمیکنه.
...
در مورد دامینهای شهری، یه لیستی تو سایت خود ایرنیک هست که اجازه ثبت به افراد رو نمیده. فقط به ارگانهای شهری ...
حدود 4 5 سال پیش، دو تا دامین یه شهر که برای فرمانداری و شهرداری بود آزاد شد. (مثه اینکه مسئول آی تی'شون تنبلی کرده بود) منم که مثه گُرگ 2 سال منتظر نشسته بودم سریع ثبتش کردم 
نمیدونم داستان چی بود، که این 2 دامین تو لیست نیک نبود و هیچ تعهدی ازم نخواستن (البته یه کم فضولی هم کردم :دی) از اون موقع تا الان، از شهرداری و فرمانداری هر کاری کردن نتونستن ازم پس بگیرن. من میگم هر کدوم 5 میلیون، اونا میگن هر کدوم 11400 تومان
تهدید کردن، به نیک نامه زدن، دم دکون بابام رفتن و و و ... ولی دست خالی برگشتن 

نوشته اصلی توسط
hasun
دامینم خبریه . موقع ثبت دامین پیش NIC تعهد هم دادم !
News.irشهر
تعهدی که از شما گرفتن بیشتر به خاطر کلمه News بوده. البته ممکنه برای شهر هم باشه ولی بعید میدونم.
بهرحال، فکر نکنم بتونن کار خاصی انجام بدن. تا زمانی که شما فعالیتی در مورد فرمانداری یا شهرداری انجام نداده اید ...
سایت خبری شهرتون بزنید، عمراً بتونند ازتون پس بگیرن.
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام دوستان ،
بله صحبت های 1eng.ir اوکی بود . نمیتونستنن کاری کنن و من مالک فعلی بودم .
صحبت های دوست خوبم 1eng.ir بهم انرژی داد و بدون ترس و واهمه از اینکه بخوان رایگان بگیرن باهاشون مذاکره تلفنی کردم .
امروز رفتم اونجا سر هزینه واگذاری توافق کردیم و انتقال رو انجام دادم .
ممنون از دوستان
-
تعداد تشکر ها از hasun به دلیل پست مفید
-
سلام
به نظر من هم اون تعهد به خاطر کلمه news هست
برای یکی از دوستان یه دامنه ثبت کردم (یه اسم شهرشون) که نیک گفت باید از طرف شهرداری همون شهر مجوز بگیره
-
تعداد تشکر ها از persianboy به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012, 12:16
عضو انجمن
باید یه نامه از شهرداری شهرتون بگیرین
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
-
تعداد تشکر ها از okey به دلیل پست مفید