-
عضو انجمن
-
-
May 22nd, 2012 02:00
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : صدای تیک تیک هارد
بنده هم یک هارد خریدم بعد یه مدت همینجور شد و بعد هم خراب شد!
-
تعداد تشکر ها از iranistar به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
مدل هارد شما هم سی گیت بود؟؟؟
-
-
عضو انجمن
شاید هاردت رو حالت اسلیپ هست.
اگر رو حالت اسلیپ باشه وقتی بازش میکنی صدا میده و وقتی کاریش نداره میخواد بخوابه باز صدا میده.
-
تعداد تشکر ها از abod_black به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن
هارد لپ تاپ من یه بار به خاطر سقوط از ارتفاع از بین رفت. بعد رفتم یه هارد سی گیت خریدم. از روز اول صدای تیک تیک می داد! یعنی کاملا مشخص هست که الان هد داره حرکت می کنه. حدود ۳ ساله دارم از اون هارد استفاده می کنم بدون مشکل. اگه می خوای از دست صدای زیادش راحت شی و عمر هاردت بالا بره به جای ویندوز لینوکس نصب کن. به جرات می گم مصرف هارد ۱۰ برابر کمتر می شه و عملا صدایی از هارد شنیده نمی شه چون نیازی بهش نیست!
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
لپ تاپ من سونی بود
دقیقا روی سری سیگیت چنین صدایی رو میداد که کم کم کارش به هنگ کردن افتاد و نیاز به تعویض شد
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
کلا اکثر هارد های سیگیت بعد از یه ماه استفاده صداش شروع می شه
اگر صداش زیاد شد یعنی باید با هارد بای بای کنی 
چون صدای زیادی به معنای خرابی هست و بعد از مدتی bad sector می شه که دیگه کلا به فنا می ره هم هارد ، هم اطلاعات
-
تعداد تشکر ها از Reza.exe به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
الان یک ساله هارد لب تابمو عوض کردم
و این صدا که عرض میکنید به شدت وجود داره
جوری که هر 1 دقیقه یه صدایی میاد و تا الان مشکلی ندارم
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 12:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
هارد لپ تاپ من یه بار به خاطر سقوط از ارتفاع از بین رفت. بعد رفتم یه هارد سی گیت خریدم. از روز اول صدای تیک تیک می داد! یعنی کاملا مشخص هست که الان هد داره حرکت می کنه. حدود ۳ ساله دارم از اون هارد استفاده می کنم بدون مشکل. اگه می خوای از دست صدای زیادش راحت شی و عمر هاردت بالا بره به جای ویندوز لینوکس نصب کن. به جرات می گم مصرف هارد ۱۰ برابر کمتر می شه و عملا صدایی از هارد شنیده نمی شه چون نیازی بهش نیست!
پس این صدا عادیه تو هارد های سیگیت 
والا من اینو واسه ارشیو فایل گرفتم و روشن ویندوز یا لینوکس نمیخوام نصب کنم فقط میخوام فایل هامو انتقال بدم به این هارد 1 ترا
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
لپ تاپ من سونی بود
دقیقا روی سری سیگیت چنین صدایی رو میداد که کم کم کارش به هنگ کردن افتاد و نیاز به تعویض شد
بعد این دیتاسنتر ها چطور با این هارد کار میکنن یعنی این جوری باشه هتزنر مثلا با این هارد کار میکنه (بگفته یکی از دوستان)پس با این وجود ما باید عملا همیشه منتظر این باشیم احتمال ترکیدن هارد هست
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

نوشته اصلی توسط
reza.exe
کلا اکثر هارد های سیگیت بعد از یه ماه استفاده صداش شروع می شه
اگر صداش زیاد شد یعنی باید با هارد بای بای کنی

چون صدای زیادی به معنای خرابی هست و بعد از مدتی bad sector می شه که دیگه کلا به فنا می ره هم هارد ، هم اطلاعات
والا من فعلا یک روزه گرفتم هنوز به ماه نکشیده صدا میخوره
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
الان یک ساله هارد لب تابمو عوض کردم
و این صدا که عرض میکنید به شدت وجود داره
جوری که هر 1 دقیقه یه صدایی میاد و تا الان مشکلی ندارم
پس عادیه والا من تو سرچی که تو گوگل زدم بعضی ها دیدم گفتن که بازو که اطلاعات رو میخونه مشکل داره بعضی ها گفتن مشکلی نداره بعضی هم گفتن داغون شده....
همین دیروز از خزر انفورماتیک گرفتم شما که میدونید کجاست چون همشری هستیم
-