-
March 29th, 2012, 19:24
Kimsufi
سلام کسی از دوستان تا حالا از این دیتا سنتر خرید کرده میتونید کمی اطلاعات بدین در موردش
Kimsufi
ویرایش توسط tizparvaz : March 29th, 2012 در ساعت 19:34
-
-
March 29th, 2012 19:24
# ADS
-
March 29th, 2012, 19:41
پاسخ : Kimsufi
-
تعداد تشکر ها از pars-2011 به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 19:50

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام کسی از دوستان تا حالا از این دیتا سنتر خرید کرده میتونید کمی اطلاعات بدین در موردش
Kimsufi
هر سوالی دارین در خدمتیم
-
-
March 29th, 2012, 19:57
این صحبتهایی که اینجا شده بود ما که پشیمون شدیم عجیب که یه دیتا سنتر این مدلی باشه ممنون بابت اطلاعات خوب اما قیمتاش باور نکردنی بود تا دیدم جا خوردم
بازم ممنون
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

نوشته اصلی توسط
faranetwork
هر سوالی دارین در خدمتیم
ممنون دوست عزیز دنبال دیتا سنتری هستم که ترافیک آنلیمیت باشه به این بر خوردم قیمتهاش هم خیلی خوب بود خواستم اطلاعات کلی ازش داشته باشم که با بحثی که تو اون تاپیک دیدم فک کنم ما تازه کارا سراغش نریم بهتره چون ساپورت نداره
-
-

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
این صحبتهایی که اینجا شده بود ما که پشیمون شدیم عجیب که یه دیتا سنتر این مدلی باشه ممنون بابت اطلاعات خوب اما قیمتاش باور نکردنی بود تا دیدم جا خوردم
بازم ممنون
---------- post added at 07:57 pm ---------- previous post was at 07:54 pm ----------
ممنون دوست عزیز دنبال دیتا سنتری هستم که ترافیک آنلیمیت باشه به این بر خوردم قیمتهاش هم خیلی خوب بود خواستم اطلاعات کلی ازش داشته باشم که با بحثی که تو اون تاپیک دیدم فک کنم ما تازه کارا سراغش نریم بهتره چون ساپورت نداره
ساپورتش بستگی داره مستقیم خرید یا نه از جای دیگه ..و اینکه در کل پنلی که سرور توش هست vip داشته باشه یا خیر
-
-
عضو انجمن
میشه مستقیم خرید کرد؟ مشکلی با ما ندارند؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
بازم ممنون
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
درود
دوست من ترافیک نامحدودش فکر نمیکنم قیمت مناسبی داشته باشه!
بیشتر تحقیق نمایید.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-

نوشته اصلی توسط
amirfateh
اگه فرانسه حساب بانکی دارین مشکلی نداره
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirfateh
اگر در اروپا حساب بانکی یا ویزا کارت داشته باشد یا کسی که شما را در صورت مشکل با دیتاسنتر کمک کند نه هیچ مشکی ندارد .
-
-
May 24th, 2012, 12:00
عضو انجمن
بله خرید کردیم ولی اگر برای مجازی سازی می خواهید نخرید به دردسر می خورید.
-
تعداد تشکر ها از kingoftehran به دلیل پست مفید