-
عضو دائم
مشکل عجیب با سرور هتزنر
سلام حدود 1 هفته هست که تو روز اگر سروری رو ریست کنم به صورت رندوم IP سرور خراب میشه یعنی از Vmwar که تو VPS میرم میگه که ip روی شبکه در حال استفاده هستش در صورتی که از IP پینگ میگرم تایم اوت هستش حتی روتر میکروتیک هم ریست کردم درست نشد مجبور میشم VPS رو چند ساعت خاموش بزارم و بعد روشن کنم دزست بشه مشکل از چیه به نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟
مشکل از ویندوز نیست هر سروری تو این تایم ریست بشه همینطوریه من فکر میکنم از روتر دیتا سنتر باشه ...
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
up
-
-
May 21st, 2012 20:11
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل عجیب با سرور هتزنر
بنده هم مشکلات زیادی با هتزنر دارم ... مدام سرور ها قاطی میکنند ...
این مشکل ای پی رو هم داشتم که خود به خود رفع شد ... نمیدونم جریان چی بود
اما الان سرور مجازی ها یکی در میون قاطی میکنند کلا میگند هیچ ارزونی بی علت نیست الان دنیال سرور اختصاصی از جای دیگه هستم
-
تعداد تشکر ها از Nik0TiN به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
بنده هم مشکلات زیادی با هتزنر دارم ... مدام سرور ها قاطی میکنند ...
این مشکل ای پی رو هم داشتم که خود به خود رفع شد ... نمیدونم جریان چی بود
اما الان سرور مجازی ها یکی در میون قاطی میکنند کلا میگند هیچ ارزونی بی علت نیست الان دنیال سرور اختصاصی از جای دیگه هستم
ولی تو این چند ماه گزشته هیچ مشکلی باهاش نداشتم یک هفته هست این موضوع پیش اومده
-
-
عضو انجمن
بنده چندین تا سرور رو هتزنر دارم و مشکلی هم ندارم .
احتمال میدم مربوط به روتر میکروتیک باشه ...
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
بنده چندین تا سرور رو هتزنر دارم و مشکلی هم ندارم .
احتمال میدم مربوط به روتر میکروتیک باشه ...
تنظیمات روتر دستکاری نشده مثل قبل هستش ...
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
up
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
تنظیمات روتر دستکاری نشده مثل قبل هستش ...
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
up
ما هم سرور دوم ما رنج سومش به مشکل خورده جالبه فقط روی لینوکس جواب میده رو ویندوز اصلا جواب نمیده و میگه درحال استفاده هست الکی
الان یک هفته میشه
درستم نمیکنن جوابگو نیستن هنوز (حالا امروز روز اول کاری دیتاسنتر بود که گذشت خبری نشد) .
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ما هم سرور دوم ما رنج سومش به مشکل خورده جالبه فقط روی لینوکس جواب میده رو ویندوز اصلا جواب نمیده و میگه درحال استفاده هست الکی
الان یک هفته میشه
درستم نمیکنن جوابگو نیستن هنوز (حالا امروز روز اول کاری دیتاسنتر بود که گذشت خبری نشد) .

مال ما هم حدود یک هفته هست اینطوری میشه رنج ip شما که اینطوری میشه چیه فک کنم از روتر هتزنر هستش این موضوع
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
مال ما هم حدود یک هفته هست اینطوری میشه رنج ip شما که اینطوری میشه چیه فک کنم از روتر هتزنر هستش این موضوع
88.198.171.0
اولین رنجی هم هست که با 88 شروع شده تو سرورهامون اول تعجب کردم گفتم رنج جدید آوردن اما الان که به درد نمیخوره فهمیدم بدتر ضرر کردیم بدبختی رنج 8 تا هم نگرفتیم 15 تا هست کلی ضرر
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم
-
-
May 21st, 2012, 23:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
نه کلاس آی پی ما c هستش
:D
بنده فهمیدم مهندس یه سری دوستان ممکنه نفهمن
کلاس C :
Class C 192-223
(مهندسان جوان - کتاب فکر کنم یا سیستم عامل یا سخت افزار (احتمال زیاد سخت افزار قسمت شبکه لن با ویندوز 2003 :D ) در هنرستان فنی خوانده شده - حیف شماره صفحه یادم نیست)
از سال 1385 تا کنون
-