سلام خدمت همه دوستان و مدیریت این تالار
این اولین پست من د ر اینجا هست اول خدمت مدیریت تالار عرض کنم اگه مکان مناسبی واسه ایت تاپیک انتخاب نکردم پوزش میخوام لطفا پاکش نکنید کارم خیلی گیره و نیازمند راهنمایی دوستان هستم
خب بریم به موضوع اصلی سریع و رک میگم که وقتتون رو نگیرم
من میخوام سایت دانلود بسازم و دنباله هاست خو ب هستم/خوب به معنایی واقعی کلمه
خیلی پرس و جو کردم دیگه خداییش مخم سوت کشیده از بس به این سایت فروش هاس ت رفتم و قیمت هاش رو دیدم و باز به اون یکی رفتم/شمایی که هاست میفروشی چه تضمینی در تامین امنیت فایلها و قطع نشدن و این مشکلات میتونی بدی؟اخه دیدم چند مورد که یک نفر هاست نامحدود گرفته بوده بعد فایل1گیگ رو بروی سرورش آپلود کرده و کلا سرور خراب شده و کسی هم پاسخ گو نبوده/موردی هم در این انجمن دیدم که سایت بنده خدا رو پوکوندن و جواب گو هم بهش نیستن
http://www.webhostingtalk.ir/f129/25839/
من نمیخوام سایت دانلود بزنم که دوماه یا چهار ماه بعد از این جور مشکلات برام رخ بده و هاستین فرار کنه و ما دنبالشه/و حوصله ی این دردسر ها رو ندارم خداییش/سایتم هم جوری هست که هرروز پست میدیم داخلش هرکی حرفم رو باور نداره پیگیری کنه بعد که ساختم متوجه منظورم میشه که واقعا میخوام اپ دیت نگهش دارم/یک عده دوستان میگن که کسانی که میخوان سایت دانلود بزنن هاست نامحدود نباید بگیرن چون میگن هیچ هاست نامحدودی وجود نداره و همش الکیه و نت نامحدود نیست چه برسه به هاست و میگن که نامحدودها همیشه دچار مشکل و افت سرعت میشن/سایت میخوام که سرعتش درست حسابی باشه نمیخوام فانتوم هوا کنه ولی موقع دانلود کاربر دلخور نشه از سایت ما و بره و بر نگرده جور ی باشه که دانلود کرد فکش ا ز سرعت بیوفته.حالا هم چین گفتم فکش بیوفته که باخودتون میگید مگه سرعت نت ایران چقدر هست که فک کاربرا هم بخواد بیوفته/راست میگید خودم در جریانم و میدونم گوشی دسته کیه/
یک عده هم میگن هاست واسه دانلود خیلی ها زیاد مصرف نمیکنن حجم و میگن معمولا ماهی 2گیگ بطو ر مثال استفاده کنن ولی تاکید نمیکنن که حتما نامحدود باشه کلا یک جور ی باشه کم نیاریم هاست و سایت بخوابه
یک نکته خیلی مهمه دوستان این هست که من میخوام فایل هارو ا ز آپلود سنتر های خارجی بیارم روی سرور سایت خودم بنظر شما این کار شدنیه؟؟ چون ما که اونقد ر شارژنت و سرعت دانلود نداریم که بخوام مثلا یک باز ی رو از اونها دانلود کنم و باز دوباره بیام بیشینم سه ساعت با این سرعت ایران بندازمش رو سرور خودم/حالا بنظرتون میشه این کارو کرد و ا ز اپلود سنتر هار انتقال داد؟؟؟
نکته دیگه اینکه ایا میشه اون فایلی که انتقال دادیم رو هاست روی فایل فشرد پسورد بذاریم و حت ی داخلش از این فایلهای افزودنی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟منظورم همین فایلهایی هست که سایت ها ی دانلود میذارن کنار فایل ستاپ که شما دانلود میکنید؟؟؟؟
دوستان بازم یاد اوری کنم که من نمیخوام فایل رو از اونا دانلود کنم و با ز بشیم اپلود کنم میخوام یک جور ی باشه که مستقیم ا ز اونا بگیرم و بندازم رو هاست خودم و داخلش هم اون فایلهای افزودنی رو هم اضافه کنم /آخه شما که استادین میدونین که اگه بخوام دانلود کنم و سپس اپلود کنم شارژ نتم فرت و فرت خالی میشه /
واقعا ببخشید که طولانی شد آخه خیل ی سوال توذهنم هست
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید تشکر میکنم و خیلی فوری منتظر پاسخ هاتون هستم