صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: فروشندگان هاست لطفا مراجعه کنید/خیلی فوری

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

Question فروشندگان هاست لطفا مراجعه کنید/خیلی فوری

سلام خدمت همه دوستان و مدیریت این تالار

این اولین پست من د ر اینجا هست اول خدمت مدیریت تالار عرض کنم اگه مکان مناسبی واسه ایت تاپیک انتخاب نکردم پوزش میخوام لطفا پاکش نکنید کارم خیلی گیره و نیازمند راهنمایی دوستان هستم

خب بریم به موضوع اصلی سریع و رک میگم که وقتتون رو نگیرم
    من میخوام سایت دانلود بسازم و دنباله هاست خو ب هستم/خوب به معنایی واقعی کلمه
    خیلی پرس و جو کردم دیگه خداییش مخم سوت کشیده از بس به این سایت فروش هاس ت رفتم و قیمت هاش رو دیدم و باز به اون یکی رفتم/شمایی که هاست میفروشی چه تضمینی در تامین امنیت فایلها و قطع نشدن و این مشکلات میتونی بدی؟اخه دیدم چند مورد که یک نفر هاست نامحدود گرفته بوده بعد فایل1گیگ رو بروی سرورش آپلود کرده و کلا سرور خراب شده و کسی هم پاسخ گو نبوده/موردی هم در این انجمن دیدم که سایت بنده خدا رو پوکوندن و جواب گو هم بهش نیستن http://www.webhostingtalk.ir/f129/25839/

من نمیخوام سایت دانلود بزنم که دوماه یا چهار ماه بعد از این جور مشکلات برام رخ بده و هاستین فرار کنه و ما دنبالشه/و حوصله ی این دردسر ها رو ندارم خداییش/سایتم هم جوری هست که هرروز پست میدیم داخلش هرکی حرفم رو باور نداره پیگیری کنه بعد که ساختم متوجه منظورم میشه که واقعا میخوام اپ دیت نگهش دارم/یک عده دوستان میگن که کسانی که میخوان سایت دانلود بزنن هاست نامحدود نباید بگیرن چون میگن هیچ هاست نامحدودی وجود نداره و همش الکیه و نت نامحدود نیست چه برسه به هاست و میگن که نامحدودها همیشه دچار مشکل و افت سرعت میشن/سایت میخوام که سرعتش درست حسابی باشه نمیخوام فانتوم هوا کنه ولی موقع دانلود کاربر دلخور نشه از سایت ما و بره و بر نگرده جور ی باشه که دانلود کرد فکش ا ز سرعت بیوفته.حالا هم چین گفتم فکش بیوفته که باخودتون میگید مگه سرعت نت ایران چقدر هست که فک کاربرا هم بخواد بیوفته/راست میگید خودم در جریانم و میدونم گوشی دسته کیه/

یک عده هم میگن هاست واسه دانلود خیلی ها زیاد مصرف نمیکنن حجم و میگن معمولا ماهی 2گیگ بطو ر مثال استفاده کنن ولی تاکید نمیکنن که حتما نامحدود باشه کلا یک جور ی باشه کم نیاریم هاست و سایت بخوابه

یک نکته خیلی مهمه دوستان این هست که من میخوام فایل هارو ا ز آپلود سنتر های خارجی بیارم روی سرور سایت خودم بنظر شما این کار شدنیه؟؟ چون ما که اونقد ر شارژنت و سرعت دانلود نداریم که بخوام مثلا یک باز ی رو از اونها دانلود کنم و باز دوباره بیام بیشینم سه ساعت با این سرعت ایران بندازمش رو سرور خودم/حالا بنظرتون میشه این کارو کرد و ا ز اپلود سنتر هار انتقال داد؟؟؟
    نکته دیگه اینکه ایا میشه اون فایلی که انتقال دادیم رو هاست روی فایل فشرد پسورد بذاریم و حت ی داخلش از این فایلهای افزودنی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟منظورم همین فایلهایی هست که سایت ها ی دانلود میذارن کنار فایل ستاپ که شما دانلود میکنید؟؟؟؟
    دوستان بازم یاد اوری کنم که من نمیخوام فایل رو از اونا دانلود کنم و با ز بشیم اپلود کنم میخوام یک جور ی باشه که مستقیم ا ز اونا بگیرم و بندازم رو هاست خودم و داخلش هم اون فایلهای افزودنی رو هم اضافه کنم /آخه شما که استادین میدونین که اگه بخوام دانلود کنم و سپس اپلود کنم شارژ نتم فرت و فرت خالی میشه /
    واقعا ببخشید که طولانی شد آخه خیل ی سوال توذهنم هست
    پیشاپیش از وقتی که گذاشتید تشکر میکنم و خیلی فوری منتظر پاسخ هاتون هستم

2. تعداد تشکر ها ازAAKK به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    934
    تشکر تشکر شده 
    2,978
    تشکر شده در
    1,865 پست

پیش فرض پاسخ : فروشندگان هاست لطفا مراجعه کنید/خیلی فوری

برای اون مطلبی که گفتید میخواید از آپلود سنتر های دیگه بیارید روی سرور خودتون میتونید از لیچر استفاده کنید یا اینکه vps بگیرید باهاش آپلود و دانلود کنید.. به هر حال هر دوی اینها گزینه های خوبین.
    اگرم هاست 100% مطمئن میخواید از ovh بگیرید. یکی از دوستان من داره فوق العاده راضیه.

5. تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید

عضو انجمن HADNEZ-ICT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    717
    تشکر تشکر شده 
    685
    تشکر شده در
    473 پست

توصیه میکنم از HOSTDL بگیری
    مثلا میهن دانلود با این که ماله میهن وب هاست هستش و خودشون تو کار هاست هستند سرور سایتشون را از HOSTDL گرفتند
    HostDL :: Major Web Hosting Services

7. تعداد تشکر ها از HADNEZ-ICT به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط danitfk نمایش پست ها
    برای اون مطلبی که گفتید میخواید از آپلود سنتر های دیگه بیارید روی سرور خودتون میتونید از لیچر استفاده کنید یا اینکه vps بگیرید باهاش آپلود و دانلود کنید.. به هر حال هر دوی اینها گزینه های خوبین.
    اگرم هاست 100% مطمئن میخواید از ovh بگیرید. یکی از دوستان من داره فوق العاده راضیه.
    لیچیر و vpsرو میشه برام تووضیح بدید چه طریق کارش چه جوریه؟؟ یا اموزشی سراغ ندارید؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    934
    تشکر تشکر شده 
    2,978
    تشکر شده در
    1,865 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AAKK نمایش پست ها
    لیچیر و vpsرو میشه برام تووضیح بدید چه طریق کارش چه جوریه؟؟ یا اموزشی سراغ ندارید؟
    لیچر آموزش خاصی نمیخواد تقریبا مثل CMS های مدیریت محتوا میمونه و شما روی هاستتون نصبش می کنید و میتونید از اکثر سرویس های آپلود جهانی مثل رپیدشیر و 4شیرد و... فایل مورد نظر رو بدون آپلود دانلود بریزید داخل سرور خودتون . ( البته اکثر هاستینگ ها این سرویس رو ارائه نمیدن اگرم بدن کمی قیمتش بالاست )
    و راه دیگه با VPS یا همون سرور مجازی : شما با خرید یک سرور مجازی ویندوز / لینوکس ( ویندوز پیشنهاد می کنم بهتون چون کار باهاش راحت تره ) رو خریداری می کنید و کافیه داخلش یک Mozilla FireFox و Internet Download Maneger و File Zilla ... دیگه به راحتی با سرعت بالا دانلود وو آپلود می کنید بدون اینکه از حجمتون کم بشه .
    اگر باز راهنمایی خواستید از طریق پـیام خصوصی در خدمتم.

10. تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

خواستید به عنوان دارنده چند ساله یک سایت دانلود میتونم هم سرور مجازی در اختیارتون بزارم که کم نیاره و کارتون رو راه بندازه.. هم میتونم راهنماییتون کنم..
    شما یک سرور مجازی ویندوز میگیری.. سرور ویندوز چی هست؟ همون ویندوز xp خودمونه و فرق زیادی نداره..منتهی این سرور تو یک کشور دیگست که به اینترنت وصله. و سرعت دانلود و آپلود تو آنجا 50 مگابایت در ثانیه هست!! شما وصل میشی به این سرور مجازیتون.مرورگرش رو باز میکنی یا idm .. لینکت رو بهش میدی و با سرعت 50 مگابایت در ثانیه میاری رو هارد سرورتون.. همونجا فایل رو زیپ و انزیپ و حالا میخوای چیزی اضافه کنی و.. انجام میدی.. بعد کپیش میکنی تو همونجا فولدر www هاردت..تمام!! شد لینک مستقیم!!
    برای دانلود فایلهایی مثل رپیدشیر و هات فایل و.. مجبورید اکانت این فایلها رو بخرید و موقع دانلود یوزر پسوردشو بزنی تا با سرعت دانلود کنند رو سرورتون..چون بخواین رایگانش رو دانلود کنید هر 15 دقیقه یکبار با سرعت پایین باید منتظر بمونید یک لینک رو دانلود کنه..

حالا شما نیاز به یک سرور مجازی دارید.. و برای شروع حداقل یک رم 2 گیگابایتی.با سروری قدرتمند که کم نیاره.+ مقدار فضا یا هاردی که نیاز دارید رو اعلام میکنید دوستان بهتون آفر میدند..متاسفانه خیلی از آفرهای ارزان به نتیجه ای نمیرسه و همون مشکلات قطعی و.. داره..
    اگر از بنده میشنوید میتونم یک سرور مجازی معرفی کنم بهتون که کم بیار نیست و پرقدرت.. هر چه قدرم پهنای باند اضافه استفاده کنید آخر ماه باهاتون حساب میشه.. خود سرور مجازی براتون کم کم 100 تومان ماهی آب میخوره..
    بازم میگم آفرهایی هستند که خیلی ارزانتر هستند و فروشنده مادرشم قسم میخوره که سرور کم نمیاره و... اما خوب فروشنده هست دیگه.. باید این حرفا رو بزنه..
    خواستید در خدمتم..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

12. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

با سلام در خدمت هستیم برای میزبانی از ایران و کانادا 2 هفته تست رایگان سرویس ها بعد از تایید هاست میتوانید سرویس خود را پرداخت کنید و در حال حاظر سایت های مثل
    ir4u.ir
    behdownload.ir
    Img98.ir
    utravian.in
    ...
    هستند

14. تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

با سلام در خدمت هستیم برای میزبانی از ایران و کانادا 2 هفته تست رایگان سرویس ها بعد از تایید هاست میتوانید سرویس خود را پرداخت کنید و در حال حاظر سایت های مثل
    ir4u.ir
    behdownload.ir
    Img98.ir
    utravian.in
    ...
    هستند
    آفر هم دادین تو این بخش جالبه
    عزیز از هر کسی و با هر قیمتی هاست بخرید همین میشه منظور من این فردی که تو قسمت آموزشی آفر داده نیستا منظورم اینه وقتی هاست نامحدود میخری(که اصلا نامحدود وجود نداره) همین بلا سرتون میاد

16. تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AAKK نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان و مدیریت این تالار

این اولین پست من د ر اینجا هست اول خدمت مدیریت تالار عرض کنم اگه مکان مناسبی واسه ایت تاپیک انتخاب نکردم پوزش میخوام لطفا پاکش نکنید کارم خیلی گیره و نیازمند راهنمایی دوستان هستم

خب بریم به موضوع اصلی سریع و رک میگم که وقتتون رو نگیرم
    من میخوام سایت دانلود بسازم و دنباله هاست خو ب هستم/خوب به معنایی واقعی کلمه
    خیلی پرس و جو کردم دیگه خداییش مخم سوت کشیده از بس به این سایت فروش هاس ت رفتم و قیمت هاش رو دیدم و باز به اون یکی رفتم/شمایی که هاست میفروشی چه تضمینی در تامین امنیت فایلها و قطع نشدن و این مشکلات میتونی بدی؟اخه دیدم چند مورد که یک نفر هاست نامحدود گرفته بوده بعد فایل1گیگ رو بروی سرورش آپلود کرده و کلا سرور خراب شده و کسی هم پاسخ گو نبوده/موردی هم در این انجمن دیدم که سایت بنده خدا رو پوکوندن و جواب گو هم بهش نیستن http://www.webhostingtalk.ir/f129/25839/

من نمیخوام سایت دانلود بزنم که دوماه یا چهار ماه بعد از این جور مشکلات برام رخ بده و هاستین فرار کنه و ما دنبالشه/و حوصله ی این دردسر ها رو ندارم خداییش/سایتم هم جوری هست که هرروز پست میدیم داخلش هرکی حرفم رو باور نداره پیگیری کنه بعد که ساختم متوجه منظورم میشه که واقعا میخوام اپ دیت نگهش دارم/یک عده دوستان میگن که کسانی که میخوان سایت دانلود بزنن هاست نامحدود نباید بگیرن چون میگن هیچ هاست نامحدودی وجود نداره و همش الکیه و نت نامحدود نیست چه برسه به هاست و میگن که نامحدودها همیشه دچار مشکل و افت سرعت میشن/سایت میخوام که سرعتش درست حسابی باشه نمیخوام فانتوم هوا کنه ولی موقع دانلود کاربر دلخور نشه از سایت ما و بره و بر نگرده جور ی باشه که دانلود کرد فکش ا ز سرعت بیوفته.حالا هم چین گفتم فکش بیوفته که باخودتون میگید مگه سرعت نت ایران چقدر هست که فک کاربرا هم بخواد بیوفته/راست میگید خودم در جریانم و میدونم گوشی دسته کیه/

یک عده هم میگن هاست واسه دانلود خیلی ها زیاد مصرف نمیکنن حجم و میگن معمولا ماهی 2گیگ بطو ر مثال استفاده کنن ولی تاکید نمیکنن که حتما نامحدود باشه کلا یک جور ی باشه کم نیاریم هاست و سایت بخوابه

یک نکته خیلی مهمه دوستان این هست که من میخوام فایل هارو ا ز آپلود سنتر های خارجی بیارم روی سرور سایت خودم بنظر شما این کار شدنیه؟؟ چون ما که اونقد ر شارژنت و سرعت دانلود نداریم که بخوام مثلا یک باز ی رو از اونها دانلود کنم و باز دوباره بیام بیشینم سه ساعت با این سرعت ایران بندازمش رو سرور خودم/حالا بنظرتون میشه این کارو کرد و ا ز اپلود سنتر هار انتقال داد؟؟؟
    نکته دیگه اینکه ایا میشه اون فایلی که انتقال دادیم رو هاست روی فایل فشرد پسورد بذاریم و حت ی داخلش از این فایلهای افزودنی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟منظورم همین فایلهایی هست که سایت ها ی دانلود میذارن کنار فایل ستاپ که شما دانلود میکنید؟؟؟؟
    دوستان بازم یاد اوری کنم که من نمیخوام فایل رو از اونا دانلود کنم و با ز بشیم اپلود کنم میخوام یک جور ی باشه که مستقیم ا ز اونا بگیرم و بندازم رو هاست خودم و داخلش هم اون فایلهای افزودنی رو هم اضافه کنم /آخه شما که استادین میدونین که اگه بخوام دانلود کنم و سپس اپلود کنم شارژ نتم فرت و فرت خالی میشه /
    واقعا ببخشید که طولانی شد آخه خیل ی سوال توذهنم هست
    پیشاپیش از وقتی که گذاشتید تشکر میکنم و خیلی فوری منتظر پاسخ هاتون هستم
    سلام

هاست نامحدود وجود نداره
    بر اساس چیزهایی که میخواید

یه سرور مجازی یا همان VPS ویندوز خریداری کنید و تبدیلش کنید به سرور دانلود

به راحتی میتونید فایلها را زیپ کنید و تغییر بدید و بگذارید برای دانلود و ...

با نصب IDM تو سرورتون دانلود کنید از سایتهای خارجی و ...

یه لینک درباره نامحدود بودن هم میگذارم : روبینا سرور برترین در خدمات سرور - اخبار
    موفق باشید یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

18. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو جدید html5fa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    262
    تشکر شده در
    129 پست

سلام اگه هاست خیلی خیلی خوب نیاز داری بهتره از نت افزار بگیری

امنیت و اپتایم 100% پشتایبانی 24 ساعته واقعی

شرکت ثب شده هستند قیمت هاشونم خیلی مناسب هست

هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه

فقط میخواستم کمک کنم با تشکر

20. تعداد تشکر ها ازhtml5fa به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)