سلام. کسانی که Whmcs کار کردند و می کنند اون هم به صورت حرفه ای لطفا اطلاعات تماس بدند. ممنون میشم ! ضمنا. حتما پرتال بنده امشب باید بالا بیاد . زمان کم هست
سلام. کسانی که Whmcs کار کردند و می کنند اون هم به صورت حرفه ای لطفا اطلاعات تماس بدند. ممنون میشم ! ضمنا. حتما پرتال بنده امشب باید بالا بیاد . زمان کم هست
1- لایسنس خریده اید؟
2- استفاده شما چیست؟ و چه تنظیماتی نیاز دارید؟
لایسنس تهیه شده ! سیستم فروش سرور های مجازی + مدیریت اونها توسط پانل و افزونه خاصی که روی whmcs باشه + سیستم تیکتینگ
کسی نیست whmcs کار باشه ! صبح یک ینده خدایی پیدا شد. هزینش رو هم واریز کردیم. ولی اینقدر اذیت شدم که قیدش رو زدم !
موضوع این نیست برادر. من صبح به حساب یکی پول ریخته بودم ! دیدم واسه کارشون منو من می کنند ! گفتند حتما بلد نیست. با شما که صحبت کردم گفتند که کار در حال انجامه. گفتم حتما درسته. اگر نشد میرم سراغ شما ! دیدم نا بابا. تا الان که الانه هیچ خبری نیست ! دیگه اعصابم واقعا نمی کشه
به نام خدا
سلام در خدمتم
اطلاعات بیشتر پ.خ شده
موفق باشید
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
سید عرفان طالقانی (پارسیان وی پی اس)عزیز، این اطلاعیه به دلیل مسدود شدن سرویس شما ارسال شده است. اطلاعات انسداد در زیر آمده است.
محصول / خدمات: HLI-1
دامنه: parsianvps.com
میزان: 26,000 تومان
تاریخ سررسید: 2012/08/14
دلیل انسداد: عدم پرداخت هزینه
لطفا برای فعالیت مجدد سرویس با ما تماس بگیرید.
توی روز روشن از آدم ...... می کنند و بعد ...
دوستان عزیز ! توجه کنید. بنده به ایشون ار رو دادم انجام بدند ! سرویس الان به هم ریخته هست و کل اسکریپتی که برای بنده نصب کردند مشکل داره ! بعد در حال حاظر هم می گند هزینه سرویس رو پرداخت نکردید. جالبه ! دوست عزیز. مطمئنا شما این تاپیک رو خواهید خوند. بنده تا قرون آخر پولم رو از شما پس میگیرم ! برای ک نصب ساده کلی هزینه گرفتید !
سلام
من هم میخواستم پست باز کنم که دیدم هست گفتم اینجا بگم که
منم میخوام برام کار کنید
کار من هم چی چی روکسی و اینجور چیز هست که میخوام خرید آنلاین باشه و بعد از واریز اتوماتیک یوزر و پس ارسال کنه براشون
هزینه + زمان تحویل اینجا بگید یا پخ کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)