-
عضو جدید
سایت بر روی دو سرور چطور؟
سلام
دوستان بنده سایتی دارم که میخوام اونو روی دو سرور قرار بدم یکی سرور ایران یکی هم سرور خارجی آلمان یا هلند سوال من اینه که اگه سایت رو روی دو سرور قرار بدم زمانی که مثلا سرور ایرانی دچار مشکل میشه آیا سایت منم دچار مشکل میشه ؟ یا نه ؟ یعنی سرور دومی باعث میشه که سایت مشکلی براش پیش نیاد؟
در کل این کار چه مزایایی و معایبی داره
و من هم متاسفانه هیچ وقت از سایتم بکاپ نمیگیرم یعنی وقتشو ندارم با این کار خیالم راحت میشه یا نه ؟
یه توضیح کلی در این مورد بدید ممنون میشم
-
-
May 11th, 2012 23:14
# ADS
-
پاسخ : سایت بر روی دو سرور چطور؟
نه خير مشكلي پيش نمياد اگه يكي هم خراب بشه.
مزايا يكي از مهمترين مزاياش اين كه اگه يه سرور شلوغ بود مي تونيد از اون يكي سرور استفاده كنيد و اگه يه سروربه كاربر ايراني نزديك بود به ايران وصل ميشه و اگر به انگليس نزديك بود به سرور انگليس وصل ميشن مثل سايت هاي ياهو و...
معايب: هزينه زياد
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
BANER-KAR
سلام
دوستان بنده سایتی دارم که میخوام اونو روی دو سرور قرار بدم یکی سرور ایران یکی هم سرور خارجی آلمان یا هلند سوال من اینه که اگه سایت رو روی دو سرور قرار بدم زمانی که مثلا سرور ایرانی دچار مشکل میشه آیا سایت منم دچار مشکل میشه ؟ یا نه ؟ یعنی سرور دومی باعث میشه که سایت مشکلی براش پیش نیاد؟
در کل این کار چه مزایایی و معایبی داره
و من هم متاسفانه هیچ وقت از سایتم بکاپ نمیگیرم یعنی وقتشو ندارم با این کار خیالم راحت میشه یا نه ؟
یه توضیح کلی در این مورد بدید ممنون میشم
بعضی از سایت های بزرک همجین کارهایی میکنند یا میان به صورت مالتی سرور مثلا فایل ها روی یک سرور و دیتابیس روی سرور دیگر و ایمیل ها و ... روی سرور های جداگانه نگهداری میکنن تا در صورت وجود مشکل بقیه ی اطلاعات در دسترس باشند
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
با این حال دیگه نیاز به گرفتن بکاپ ندارم درسته؟
و اگه این کارو بکنم تغییرات به چه صورت میشه مثلا اگه تو کنترل پنل هاست حالا هر کدوم که شد من تغییر ایجاد کنم روی اون یکی سرور هم خود به خود تغییر ایجاد میشه مثلا اضافه کردن یک عکس یا یه فایل؟
و این که من چطور میتونم این کارو بکنم....؟
-
-

نوشته اصلی توسط
BANER-KAR
با این حال دیگه نیاز به گرفتن بکاپ ندارم درسته؟
و اگه این کارو بکنم تغییرات به چه صورت میشه مثلا اگه تو کنترل پنل هاست حالا هر کدوم که شد من تغییر ایجاد کنم روی اون یکی سرور هم خود به خود تغییر ایجاد میشه مثلا اضافه کردن یک عکس یا یه فایل؟
و این که من چطور میتونم این کارو بکنم....؟
آره فكر كنم اينطوري بشه از روش ديسك آينه استفاده مي كنه (raid) تو ايم هر چي تغيير داشه بشه تون اون هم تغيير داده ميشه."در ضمن گفتم، پوزش مي خوام دقيق نمي دونم درست باشه يا نه "
چون اين روش رو تو يه كتاب شبكه خونده بودم.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دی ان اس تنظیم کنید این کا رو میشه کرد به طور مثال 4 تا دی ان اس تنظیم میکنید ایران هلند و ... کاربری که از ایران میاد زودتر از سرور جواب میگیره چون نزدیکتری پس رو سرور ایران میاد بالا اگر سرور ایران خراب باشه میره رو هلند و ...
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hannah
دی ان اس تنظیم کنید این کا رو میشه کرد به طور مثال 4 تا دی ان اس تنظیم میکنید ایران هلند و ... کاربری که از ایران میاد زودتر از سرور جواب میگیره چون نزدیکتری پس رو سرور ایران میاد بالا اگر سرور ایران خراب باشه میره رو هلند و ...
الان شما که میگید اینکارو کنه فقط میتونه از هر دوجا query بگیره تغییرات اعمال شده که رو هر دو هاست که duplicate نمیشه
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hannah
با این کار فکر نکنم اطلاعات بین سرور ها ردو بدل بشه یعنی اگه من روی سرور ایران بخوام فایلی اضافه کنم یا تغییری تو تنظیمات انجام بدم روی سرور هلند هم انجام میشه؟
-
-
سلام اگه سایتت خیلی شلوغه و پر ترافیکه این کار رو بکن وگرنه بیخیالش بشو
-
-
May 12th, 2012, 02:56
عضو انجمن
به شکلی که شما میفرمایید و وجود یکی از سرور ها در ایران به مشکل میخورید
چند روش وجود داره برای برپایی یک سایت روی چند سرور ساده ترین روش dns کلاسترینگ است که روی دامین 2 دی ان اس روی 2 سرور متفاوت ست میکنید
در این روش سایت از دی ان اسی که در ای اس پی یوزر ریسول میشه و نزدیکتر هست لود میشه
اما اطلاعات دو سایت متفاوت است برای این مورد معمولا سرور سومی برای دیتابیس ها استفاده میشه که هر دو سرور از اون دیتابیس استفاده میکنند
اما برای کامل شدن این روش میبایست لود بالانسر داشته باشید و دیتابیس ها و فایلها نیز دستی کلاستر بشند که ساده نیست و البته خیلی از منابع سرور را هم استفاده میکنید
به این صورت کاملا وب سرور فیل اور میشه و با دان شدن یکی از سرورها دیگری در دسترس هست
البته cpanel از هیچ یک از روش های fail over و کلاسترینگ پشتیبانی نمیکنه
-
تعداد تشکر ها ازredhat10 به دلیل پست مفید