-
ثبت شرکت در کجا ؟
سلام دوستان
تیم ایران هاستینگ بدلیل اینگه تا چندی دیگر کارهای بزرگی در پیشرو دارد باید این سایت را ثبت ادرای کند تا بتواند پرداخت انلاین و دیگر کارهایی که با این جواز انجام می گردد را آماده کند
حالا دوستانی که سایت های خود را ثبت کرده اند لطفا نام شرکتی که در آن ثبت را انجام دادند بفرمایند و لطفا لینک سایت هایشان در صورت وجود بفرمایند
تهران باشد این شرکت ها ممنونb-)
-
-
May 13th, 2012 09:48
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : ثبت شرکت در کجا ؟
سلام
چرا مستقیم ثبت نمی کنید؟
-
-
چیرو مستقیم ثبت نمی کنم ؟
دوست عزیز وقت ندارم اگر منظورت اینه که خودم نمی رم برای ثبت
-
-
عضو دائم
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
به راحتی با هزینه ی در حد 100 تا 150 تومن میتونی ثبت کنی
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
ممنون دوندگی نداره ؟ کجای سایت و باید ببینم ؟
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
چقدر دوندگی داره این کار ؟
-
-
عضو انجمن
دوندگیش که خیلی زیاده. اونم توی تهران. مخصوصا اگر فاصلتون تا میرداماد زیاد باشه. با مترو هم که برید بازم خیلی اذیت میشید.
اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید بدید یکی از شرکتهایی که ثبت می کنن. اواخر پارسال میگفتن با 80 تومن ثبت می کنن. البته اقرارنامه و عدم سوء پیشینه هزینش جداست.
فکر کنم برای دریافت مجوز موضوعات شرکت هم خودتون باید برید دنبالش.
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
چند تا تاپیک در مورد ثبت شرکت توی همین انجمن زده شده. بحثهای زیادی هم مطرح شده بود.
اونها رو مطالعه کنید خیلی بهتره.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
ببینید برای مسئولیت محدود باید برای هر نفر اقرار نامه و سوء پیشینه بگیرید که کلا کارش یک روزه ، سوء پیشینه هم 7 روز بعد پست میکنن خونتون
اداره ثبت هم هر روز 30 دقیقه برات وقت میذاره و میگه برو فلان روز بیا
کلا اگه مدارکت همه کامل باشه زیادم دوندگی نداره (البته تهران خب شهر بزرگی هست)
برای مجوز ها هم فقط یک ساعت تو هر اداره وقتتو میگیرند
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
شهرستان زمین تا آسمون فرق میکنه با تهران. من از خونه بخوام برم ثبت شرکتها، اونم با مترو میدونید چقد زمان میبره؟ فقط رفتش یک ساعت و نیم. پیاده روی و سواری گرفتنش بماند!

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سوء پیشینه هم 7 روز بعد پست میکنن خونتون
همین یه مورد یک ماه طول میکشه (البته فقط در تهران)

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
برای مجوز ها هم فقط یک ساعت تو هر اداره وقتتو میگیرند
رفتم وزارت ارشاد. اونم توی این تهران بزرگ. گفت این ساختمان نیست اون ساختمان دیگه توی فلان خیابونه. نیم ساعت طول کشید رفتم اونجا. گفت برید ایمیل بزنید و ده روز دیگه بیاید خبرشو بگیرید. هرچی اصرار کردم که سریعتر انجام بشه گفت نمیشه. حق هم داشت. گفت فقط تهران که نیست. از همه جا این نامه ها باید بررسی بشه
ولی تجربه خوبیه خودتون هم انجام بدید خوبه. مگر اینکه خیلی عجله داشته باشید. کسانی که شرکت ثبت می کنند قلق کار دستشونه. میرن ثبت شرکتها میدونن کجا برن و با کی صحبت کنن.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
-
حالا یک شرکت به من بگید چون تقریبا عجله داریم
-
-
May 13th, 2012, 21:28
-