-
March 8th, 2012, 20:31
گیم سرور روی vps کسی راه انداخته
سلام تاحالا کسی از دوستان روی vps گیم سرور راه انداخته و جواب گرفته
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
-
تعداد تشکر ها ازoverv به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012 20:31
# ADS
-
March 8th, 2012, 20:42
عضو انجمن
پاسخ : گیم سرور روی vps کسی راه انداخته
بله خیلیا راه اندازی کردن
بهترین گزینه برای شما وی پی اس داخل ایران هست برای پینگ کم. اما هزینه پهنای باید و سخت افزار بالا هست
-
-
March 8th, 2012, 21:13
سلام من از hetzner و iweb و worldsteram سرور اختصاصی دارم و پر از vps هستم کمترین پینگ 120 هست کفایت میکنه ؟?
-
-
March 8th, 2012, 21:17

نوشته اصلی توسط
overv
سلام من از hetzner و iweb و worldsteram سرور اختصاصی دارم و پر از vps هستم کمترین پینگ 120 هست کفایت میکنه ؟?
پینگ 120 از کدوم دیتاسنتر میدید؟
-
-
March 8th, 2012, 21:26
-
-
March 9th, 2012, 11:53
سلام.بله امکان راه اندازی وجود داره
اما برای پینگ سرور رو از داخل ایران روی بستر اینترانت تهیه کنید تا از نظر lag و مسائل دیگه موردی پیش نیاد براتون
اما سرور های خارج امکان داره مثلا آلمان به شما 180 بده به پلیر بعدی 500 بده و...
موفق باشید.
-
-
March 9th, 2012, 14:53
عضو انجمن
باید حتما یه سرور داخلی بخرید الان سرور های خارجی پینگ کمتر از 100 نمی تونی پیدا بکنب در صورتی که توی سرور های ایرانی حتی پینگ 10 هم خیلی راحت می تونی گیر بیاری
و در ضمن تعداد افراد انلاین هم مهمه . چند تا بازی کن می خواید روش باشه؟
-
-
March 9th, 2012, 15:10
ما کانفیگ و اجرای گیم سرور انواع بازی ها رو زیاد داشتیم
هم برای مشتری هم برای مصارف خودمون
کانتر/مدرن وار فر(کد)/2تا/استر/ورد/.......
تنها سروری که جواب میده سرور ایران هست
حتی روی سرورهای ایران هم خیلی از بازیکن ها ممکنه لگ بشن چه برسه به سرورهای خارجی
فقط یک مشکلی که در راه اندازی گیم سرورها هست استفاده بیش از حد پهنای باند و قیمت بالای اون هست
اگر هم گیم سرورتون یکم پا بگیره و معروف بشه احتمال حملات به سرورتون زیاده
که با توجه به ضعف سرورهای ایرانی بهترین کار جهت جلوگیری از تخلیه منابع خاموش کردن سرور هست
در کل از کانفیگ تا پیاده سازی و نگهداری گیم سرور در ایران مراحل سخت و پر هزینه ای وجود داره
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2012, 15:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
فقط یک مشکلی که در راه اندازی گیم سرورها هست استفاده بیش از حد پهنای باند و قیمت بالای اون هست
که با توجه به ضعف سرورهای ایرانی بهترین کار جهت جلوگیری از تخلیه منابع خاموش کردن سرور هست
بهتر است کمی در مورد فایروال سخت افزاری / نرم افزاری جستجو کنید .
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
-
March 9th, 2012, 16:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
ما کانفیگ و اجرای گیم سرور انواع بازی ها رو زیاد داشتیم
هم برای مشتری هم برای مصارف خودمون
کانتر/مدرن وار فر(کد)/2تا/استر/ورد/.......
تنها سروری که جواب میده سرور ایران هست
حتی روی سرورهای ایران هم خیلی از بازیکن ها ممکنه لگ بشن چه برسه به سرورهای خارجی
در کل از کانفیگ تا پیاده سازی و نگهداری گیم سرور در ایران مراحل سخت و پر هزینه ای وجود داره
درود
با تهیه شدن سرور از محل مناسب حمله از خارج معنی نخواهد داد!
یکی از سرورهای سیسیکم ما هم همینطور بود که بعد از انتقال به داخل هم کیفیت بالا رفت و هم از دست حملات تعدادی که چشم دیدن قیمت وافعی وکیفیت را نداشتن راحت شدیم!!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-