سلام دوستان
می خواستم در مورد نمایندگی هاست یه کم راهنماییم کنین.
یا به طور کلی یه توضیحی در مورد هاستینگ بم بدین که چه جوری و از کجا می تونم شروع کنم.
سلام دوستان
می خواستم در مورد نمایندگی هاست یه کم راهنماییم کنین.
یا به طور کلی یه توضیحی در مورد هاستینگ بم بدین که چه جوری و از کجا می تونم شروع کنم.
اگه بودجه ی کمتری برای کار هاستینگ دارید بهتر که با همون ریسلر شروع کنید
البته من هاستینگ های ایرانی رو برای ریسلر پیشنهاد نمیکنم بهتر که از سرویس دهنده ی خارجی تهیه کنید تا هم نحوه ی کار با اونها برای زمانی که سرور میگیرید رو هم کمی یاد بگیرید
نمایندگی هاست یعنی اینکه شما از یک هاستینگ ریسلر میگیری که از روی سرورش هاست بفروشی(مختصر مفید)
اگر هم خواستید ما در خدمتتون هستیم(با تخفیف)
موفق باشید
با سلام
هاست فضایی هست که میتوانید فایل های خود را در محط اینترنت نگهداری و به اشتراک بگذارید
هاست بر دو نوع هست هاست لینوکس هاست ویندوز که لینوکس ارزانتر و اکثرا از ان استفاده میشود
بروی هاست باید کنترل پنلی نصب شود تا راحتر بتوان با ان کار کرد انواع کنترل پنل سی پنل دایرکتور ادمین.پلسک و... که سی پنل رایجتر میباشد
اگر بخواهید سرور تهیه کنید برای فروش هاست باید پشتیبانی هزینه لیسانس و ... هم به ان اضافه کنید اما اگر رسیلر که یعنی زیر مجموعه یه سرور بگیرید هزینه اضافه پشتیبانی و ... ندارید و فقط هزینه مذکور پرداخت میکنید
میتوانیم ارائه بدیم با دی ان اس اختصاصی که هیچکس از رسیلر بودن شما با خبر نمیشه و به راحتی میتوانید هاست بفروشید
میتوانید لیست قیمتهای ماررو ببینید
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست
درصورت نیاز میتوانید با ایدی یاهو بنده در تماس باشید:sarwhost
ویرایش توسط sarwhost : May 9th, 2012 در ساعت 20:27
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام از اين سايت هم مي تونيد هاستينگ تهيه كنيد
روبين
دادا به نظر من اگه وقت کافی نداری وارد این کار نشو چون اگه وقت نداشته باشی روزی 5-6 ساعت پشتیبانی بدی بیشتر ضرر میکنی تا سود
سلام.فکر کنم اول با ریسلر شروع کنم خیلی بهتره .من تقریبا کار با هاستینگ رو بلدم. من از شما 2 تا سوال دارم. یکی اینکه فرق هاستینگ ایرانی با خارجی چیه ؟ و اون یکی هم اینه که اگه امکانش هست یه سایت بم معرفی کنین که آموزش هاستینگ داشته باشه. ممنون
سلام دوست عزیز, شما بزای ریسلر دی ان اس اختصصاصی هم میدید ؟
سلام, آقا اتفاقا چون من وقتشو دارم می خوام بیام سراغ این کار. ممنون از راهنمایی.
ویرایش توسط v0me : May 9th, 2012 در ساعت 23:45
سلام
09111306649
09353705779
هر توضیحی خواستید در خدمتم
ببینید دوستان ,هاست باید جوری باشه که همیشه پایدار باشه و اون یکی مسئله هم اینه که باید امنیت خیلی بالایی داشته باشه. من خودم چند بار از جاهای مختلفی برای سایتم هاست گرفته بودم ولی هر روز یه مشکلی داشتن. یا یه روز قطع بود یا انقدر سرتش میومد پایین که اصلا سایت بالا نمیومد.
من کاری که می خوام شروع کنم به طور چندید ساله می خوام قرارداد بنویسم. اگه امکانش هست بیشتر تو این زمینه راهنماییم کنین.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
میتونین یه هاستینگ خارجی خوب بم معرفی کنین که من از اونا مستقیما ریسلر بگیرم ؟
بی زحمت لینک تاپیک آموزش هاستینگ رو برام پ.خ کنین .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)