-
April 21st, 2012, 20:22
محدود کردنه سرعت vps
سلام من یک مشکل جدی واسم پیش امده لطفآ یکی کمک کنه . یکی از vps ها داره bandwith عجیبی مصرف میکنه و سرعت کله سرور رو گرفته . چجوری میشه کاری کرد که سرعت ون vps رو کم کرد مصلا بجای ۱۰۰ mb بتونه ۱ یا ۲ یا ۱۰ مگا بیت مصرف کنه ؟ آیا این کار روه vmware شدنی هست ؟
-
-
April 21st, 2012 20:22
# ADS
-
April 21st, 2012, 20:26
عضو انجمن
پاسخ : محدود کردنه سرعت vps
مدیر سرور میتونه سرعت سرویس شمارو لیمیت کنه
-
-
April 21st, 2012, 20:36
سلام عزیز من خودم مدیر سرور هستم و dedicated دست خودم هستش
-
-
April 21st, 2012, 20:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
سلام من یک مشکل جدی واسم پیش امده لطفآ یکی کمک کنه . یکی از vps ها داره bandwith عجیبی مصرف میکنه و سرعت کله سرور رو گرفته . چجوری میشه کاری کرد که سرعت ون vps رو کم کرد مصلا بجای ۱۰۰ mb بتونه ۱ یا ۲ یا ۱۰ مگا بیت مصرف کنه ؟ آیا این کار روه vmware شدنی هست ؟
دوست من تنها کاری که میتونی بکنی اینه که cpu رو لیمیت کنی راحت 60% سرعت رو میتونی کنترل کنی و 100% جواب داده این روش
-
-
April 21st, 2012, 20:42
عزیز cpu چه ربطی به سرته bandwith داره آخه ؟ من میخام سرعته اینترنت vps رو کم کنم
-
-
April 21st, 2012, 20:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
عزیز cpu چه ربطی به سرته bandwith داره آخه ؟ من میخام سرعته اینترنت vps رو کم کنم
عزیزم من راهنماییت کردم عوض تشکر دعوا داری خودم میدونم کارت چیه و راهشو گفتم از این بیشتر میخوای ؟؟؟؟
-
-
April 21st, 2012, 20:47
آخه جوابه شما واقعان بی ربط بود من میگم میخام سرعت اینترنت vps رو کم کنم شما میگید cpu رو محدود کن
-
-
April 21st, 2012, 20:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
سلام عزیز من خودم مدیر سرور هستم و dedicated دست خودم هستش
میتونی در قسمت نتورک شبکه ی سرورت ، traffic shaping رو فعال کنی برای وی لن های سرویس هات
-
-
April 21st, 2012, 20:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
آخه جوابه شما واقعان بی ربط بود من میگم میخام سرعت اینترنت vps رو کم کنم شما میگید cpu رو محدود کن
عجب آدمی هستیا میگم راهش اینه پشیمون نکن که از راهنمایی من علمش رو دارم و دارم میگم عوض اینکه تست کنی داری بحث میکنی ....
اگر من این کار رو جلوی چشم شما انجام بدم و تحویلت بدم شما چقدر شرط میبندی ؟؟؟؟
یه سرور میزاریم واسه دانلود که داره از یه فایل با سرعت 12 مگ دانلود میکنه من همینو تو 5 ثانیه کنم 4 مگ خوبه ؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
April 21st, 2012, 20:56
حالا این شد جواب حالا بهم کامل توضیح میدید چطور میشه اینکارو کرد و سرعته یکی از vps هارو کم کرد ؟
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
پس میشه server جان id یاهو بدی ؟
-