با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در زمان ساخت اکانت جدید در whm مشخصات اکانت ایجاد شده برای خریدار ایمیل نمیشه
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که مشکل از کجا هست و مربوط به تنظیمات کدام بخش میشه ؟؟
در زمان ساخت اکانت جدید در whm مشخصات اکانت ایجاد شده برای خریدار ایمیل نمیشه
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که مشکل از کجا هست و مربوط به تنظیمات کدام بخش میشه ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم !
ایمیل برای ادمین ( خودم ) ارسال میشه
ولی کاربر ایمیل دریافت نمیکنه ...
برای من ایمیل متفرقه زیاد میاد ولی زمانی که اکانت جدید ایجاد میکنیم مشخصات اکانت ارسال نمیشه - نه برای کاربر و نه برای خود من - فقط همون لحظه که ایجاد میشه قابل مشاهده هست
حدود یک هفته هست که پنلها را به سی پنل تبدیل کردیم - قبلش با دایرکت ادمین این مشکل را نداشتیم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
كسي نبود راهنمايي كنه ؟؟
دوستان من مشکلم یه چیز تو همین مایه هاست من نمیدونم چرا وقتی میخام از ایمیل سایت خودم استفاده کنم اصلا ورودی نداره .......
خوب دوستان كسي ديگه مشكل نداره ؟؟
(( قديما مي گفتيم كسي ديگه نبود راهنمايي كنه ، الان بايد بگيد كسي ديگه مشكل نداره ))![]()
قکر نکنم به مکاربر ایمیل ارسال کنه ! از اول که یادمه اینجوری بود![]()
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
خود whm فقط مشخصات رو به ايميل ريسلر يا ادمين ميفرسته وبراي ارسال مشخصات به صورت دستي نياز به استفاده از برنامه هاي كمكي هست كه اكانت رو با api ايجاد و مشخصات رو براي كاربر ارسال كنند. مانند whmcs
پس از اول سيستم بيخودي بوده بازهم خدا پدر دايركت ادمين را بيامرزهقکر نکنم به مکاربر ایمیل ارسال کنه ! از اول که یادمه اینجوری بود
اخه براي من يا همكارانم هم مشخصات اكانت را ايميل نميكنهخود whm فقط مشخصات رو به ايميل ريسلر يا ادمين ميفرسته وبراي ارسال مشخصات به صورت دستي نياز به استفاده از برنامه هاي كمكي هست كه اكانت رو با api ايجاد و مشخصات رو براي كاربر ارسال كنند. مانند whmcs
كاربر كه ديگه هيچي
فقط همان لحظه كه اكانت را ايجاد ميكنيم مشخصات و جزئيات قابل مشاهده هست
بايد مشخصات را ذخيره كنيم و خودمان براي كاربر ايميل كنيم يا در پنل كاربريش ارسال كنيم
اينطوري زياد جالب نيست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)