-
عضو انجمن
مشکل در تنظیمات domain nameserver
سلام
فرض کنید من یه اکانت از یک shared hosting دارم که میخوام سایت ارائه هاستینگم رو تو اون راه اندازی کنم. مثلاً آدرس سایت من hosting.com هست با کنترل پنل cPanel! حالا من رفتم از یه سرور ایرانی نمایندگی فروش هاستنیگ گرفتم و اون به من 2 تا آی پی هم داده که میتونم باهاشون private nameserver داشته باشم. حالا من میخوام private name servers رو به این صورت تنظیم کنم:
ns1.hosting.com
ns2.hosting.com
سوال من اینه که حالا چطور می تونم از اون 2 تا آی پی استفاده کنم و این تنظیمات رو انجام بدم؟
تنظیمات WHM رو بلدم. بیشتر مشکلم تو ایجاد اون 2 تا آدرس (ns1.... , ns2) تو اکانت من در Shared hosting هست!
پیشاپیش ازتون ممنونم 
پی نوشت : حدس خودم اینه که باید در داخل cPanel هاستینگ اشتراکی، 2 تا A-TYPE DNS ZONE اضافه کنم با اون آدرس ها و اون آی پی ها، هممم؟
-
-
May 5th, 2012 13:10
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در تنظیمات domain nameserver
کسی جواب نمیده؟
-
-
عضو انجمن
ابتدا باید نیم سرور هارو در مرکز ثبت دامنه ثبت بکنید و بهش آیپیهای مورد نظر رو بدید
سپس در و اچ ام نیم سرور هارو به دی ان اس اضافه کنید
با کمی جستجو در همین فروم ، و یا در اینترنت به سادگی میتونید این اطلاعات رو دریافت کنید و چگونگی کار رو .
-
-
عضو انجمن
سلام منظورتون از مرکز ثبت دامنه چیه؟
یعنی اینکه تو cPanel اینکاری که گفتم بکنم، درست نیست؟
-
-
عضو انجمن
شما که تصمیم به فروش هاست کردید به امید خدا ، ولی هنوز ست کردن دامنه و نام سرور هارو بلد نیستید ، بهتر هست علاقه مندی بیشتری به تحقیق و یادگیری نشون بدید . که انشاالله در کار خود در آینده موفق باشید . در همین انجمن جستجو بفرمایید ، موجود هست اطلاعاتی که مورد نیازتون هست.
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
sina_mech
سلام منظورتون از مرکز ثبت دامنه چیه؟
یعنی اینکه تو cPanel اینکاری که گفتم بکنم، درست نیست؟
منظور ایشون اینه از جایی که دامنه خریدید اون نیم سرور هارو اونجا وارد کنید و ip رو بهشون بدید.تا دامنه شما به سرور متصل بشه
-
تعداد تشکر ها از Maxx.Server به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با سلام...
اگر directi دارید ایبتدا برای هر دو آی پی child بزنید و بهد در قسمت nameserver اضافه کنید.
سپس آی پی رو در whm اضافه کنید به دو nameserver اختصاص دهید
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
این راحش نیست
شما هنوز از مبتدی هم کمتر اطلاعات دارید
بهتره برید به جا چند وقت کار کنید تا در حد مبتی یاد بگیرید
-