مدتي است ایمیلي مبنی بر اینکه میتوان با برعکس ثبتکردن کد چهار رقمی کارتهای بانکی به هنگام حضور سارقان، پلیس را از این موضوع مطلعکرد، در ميان مردم منتشر شده است و براساس محتويات اين پست الكترونيكي در صورتی که فرد به هنگام دریافت وجه نقد از خودپردازها با حضور سارقان مواجه شود میتواند با ثبت کد رمز کارت اعتباری از انتها به ابتدا پلیس را از حضور سارقان مطلع کند اما پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات عنوان كرد: اين امکان کاملا صفراست.
به گزارش ايسنا، معاونت اجتماعی پلیس فضاي توليد وتبادل اطلاعات ناجا در گزارشي اعلام كرد كه در پی انتشار چنین خبرهایی با بررسیهای انجام شده مشخص شد شهروندان ایالات متحده امریکا در سالهای 2006 و 2009 پستهای الکترونیکی را با متنهای نظیر «دیروز عدهای مرا مجبور کردند تا از حساب عابربانکم پول برداشت نمایم که با زیرکی رمز خود را برعکس وارد كرده و این امر باعث شد تا پیام خطری برای پاسگاه پلیس ارسال شود» یا «شما با واردكردن رمز خود بصورت برعکس در هنگام خطر میتوانید پلیس را آگاه سازید» دریافت میكردند. چنین تکنولوژی وجود دارد اما هیچگاه مورد استفاده قرار نگرفته است و امکان اینکه شما با واردکردن برعکس رمز خود قادر به هشدار به پلیس باشید کاملا صفراست.
براساس اين گزارش، در سال 1994 برنامهنویسی به نام «ژوسف زینگر» این طرح را به دولت ایالات متحده ارائه داد اما هیچگاه مورد استفاده قرار نگرفت. در سال 2009 زینگر با رشد و توسعه برنامه خود از دولت مجددا خواست که این طرح به عنوان حفاظت از شهروندان مورد استفاده قرار گيرد که دولت نیز به ایالت «ایلنوی» دستور داد این طرح را اجرا كند. اما بانکها در آن زمان این امر را رد كرد و با بیان اینکه سیستمهای حفاظتی آنها نیازی به چنین نرمافزاری ندارد از این طرح استقبال نکردند.
یکی از دلایلی که این طرح هیچوقت مورد استقبال قرار نگرفت وجود ارقامی نظیر 8888 یا 3443 است که در هنگام مع***کردن باز همان رقم است و از این رو چون احتمال خطر بیشتری برای فرد مورد زورگیری پیش میآمد و او را بیشتر در معرض خطر قرار میداد، پرونده این طرح بسته شد.