-
April 28th, 2012, 19:17
چند سوال بعد از راه اندازی سایت
سلام من تازه یک سایت اگهی راه اندازی کردم چندتا سوال داشتم؟
چه جوری سایت تو گوگل ثبت کنم و دیگر موتورهای جستجو؟
چه جوری تو سایت الکسا اطلاعات سایتم بزارم ثبت نام کردم ولی نمیدونم از کدوم قسمت اطلاعات سایت ثبت کنم ؟
برای پرداخت انلاین چکار بکنم ؟تو خود اسکریپ ایکنهای پرداخت پارسیان و پاسارگارد و شتاب داره .برای پارسیان و پاسارگارد شناسه میخواد ولی شتاب نمیدونم چه جور فعال کنم ؟
بهترین سایت برای ابزار که تو استفاده کنم چیه؟ و چه جوری باید تو سایت بزارم؟
ممنون از جواباتون
فعلا اینا جواب بدید تا سوالات جدید به ذهنم برسه
-
-
April 28th, 2012 19:17
# ADS
-
April 28th, 2012, 19:37
پاسخ : چند سوال بعد از راه اندازی سایت
معرفی به جستجوگر گوگل ( Google )
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
معرفی به جستجوگر یاهو ( Yahoo )
Yahoo! Site Explorer
معرفی به جستجوگر مایکروسافت( Msn و Bing )
http://www.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx
برای گوگل از قسمت وب مستر اقدام کنید بهتر استو کدی یا فایلی را که میده را تو قالب سایت یا هاستتون بزارید
برای پرداخت آنلاین باید با شرکتهای مختلف قرارداد ببندی مثلا بانک ملت شرکت به پرداخت و ....
که نیاز به مدارک شرکتی یا جواز کسب دارن
ابزار و کد های مختلف را باید تو قسمت کد اچ تی ام ال سایتتون بزارید . باز هم بستگی به سیستمتون داره
-
تعداد تشکر ها از amirsvf به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2012, 19:46
برای ابزار نمیدونم چکار کنم مثل اسکریپهای که قبلا استفاده کردم یا با جوملا کار کردم برای قالب گزینه ویرایش وجود نداره برای همین موندم
-
-
April 28th, 2012, 19:49
باید بخشی برای ویرایش کد صفحه اصلی داشته باشه که به راحتی با کپی کردن می تونید قرار بدید ولی اگه نداشت باید از کسی که سیستم خریده اید درخواست کنید کد را برای شما قرار بدن و اگه از سیستم های رایگان استفاده می کنید در سایت نمایندگی همون اسکریپت تو ایران سری بزنید
-
تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2012, 19:51
عضو انجمن
دوست عزیز حتما برای گوگل از طریق وب مستر تولز اقدام فرمایید در انجا حتما یک مپ از سایتتون هم اد نمایید
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
تعداد تشکر ها از mizbanaval به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2012, 19:54

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
باید بخشی برای ویرایش کد صفحه اصلی داشته باشه که به راحتی با کپی کردن می تونید قرار بدید ولی اگه نداشت باید از کسی که سیستم خریده اید درخواست کنید کد را برای شما قرار بدن و اگه از سیستم های رایگان استفاده می کنید در سایت نمایندگی همون اسکریپت تو ایران سری بزنید
اسکریپ فری نیست خریدم.همین که سایتم بالا اومد خون جگر خوردم
.الان اگه بگم برام اینکارا بکنن طول میکشه خیلی پشتیبانیش ضعیفه
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
دوست عزیز حتما برای گوگل از طریق وب مستر تولز اقدام فرمایید در انجا حتما یک مپ از سایتتون هم اد نمایید
موفق باشید
ادرسش چیه؟
-
-
April 28th, 2012, 19:58
اون ها وظیفه دارند که پشتیبانی کنند نگران نباشید قرار دادن یک کد ساده در حد 1 دقیقه فقط طول می کشه بگید از کدوم شرکت خریداری کرده اید؟
-
-
April 28th, 2012, 20:01
نمیتونم بگم چون قبلا من درمورد این هاستینگ تایپیک گذاشتم بخاطر کم کاریشون به شدتم از طرف کاربرا که به عنوان همکاراش بودن سرزنش شدم و هم از طرف ادمین اخطار گرفتم
.
-
-
April 28th, 2012, 20:13
برید تو این لینک و سایتتونو در 150 موتور جستجو گر ثبت کنید آلکسا . و یاهو , msn و... ولی باید گوگلو از داخل مبمسترش add کنید--
Submit URL [SEO Expert Tools - Search Engine Submition]
-
تعداد تشکر ها از sh_edin به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2012, 20:27
تو الکسا چه جوری اطلاعات سایتم بزارم
-