مراحل کار بسیار ساده است و برای راحتی کار من فایلهای آماده رجیستری را نیز تهیه کردم . فقط کافی است بر روی هر کدام کلیک کنید تا تغییرات اعمال شوند .
برای شروع فایل KeyboardMappings که حاوی 5 فایل رجیستری است را از اینجا دریافت کنید و سپس آن را از حالت فشرده خارج کنید .
هر کدام از فایلهای رجیستری برای عملکرد خاصی تعریف شده است . برای اجرای هر کدام کافی است بر روی هر کدام از فایلها 2بار کلیک کنید و سپس گزینه Yes را برای اعمال تغییرات انتخاب کنید
1- با اجرای فایل اول کلید Caps Lock تبدیل به کلید Shift خواهد شد.
2- با اجرای فایل دوم کلید Caps Lock تبدیل به کلید Ctrl خواهد شد.
3- با اجرای فایل سوم کلید Caps Lock تبدیل به کلید Scroll Lock خواهد شد.
4- با اجرای فایل چهارم کلا کلید Caps Lock غیر فعال شده و با فشردن آن هیچ اتفاقی نمیافتد.
5- فایل آخر همه تنظیمات را به حالت قبل برخواهد گرداند و مجددا کلید Caps Lock عملکرد همیشگی خود (یعنی بزرگ کردن حروف تایپ شده) را انجام خواهد داد.
توضیح اینکه :
پس از اجرای هر کدام از فایلها و اعمال تغییرات میبایست ویندوز خود را یکبار Restart کنید تا تغییرات قابل استفاده باشند .
همان طور که قبلا اشاره شد این تغییرات برای استفاده در ویندوز Vista و Seven میباشد و در سایر ویندوزها (مثل Xp ) تست نشدهاند.
» دریافت فایل KeyboardMappings (حاوی فایلهای آماده شده رجیستری) تنها با حجم 2 کیلوبایت
به شخصه اگر قرار باشه من طراح و تولید کننده صفحهکلیدهای کامپیوتری باشم قطعا Caps Lock جایی در طراحی صفحه کلید من نخواهد داشت …