-
April 19th, 2012, 15:16
وریفای کردن حساب آلرت پی. لطفا راهنمایی کنید
من یک حساب آلرت پی دارم که چند سال پیش باز کرده بودم و جدیدا مقداری دلار به حسابم واریز شده ولی چون حسابم وریفای نشده نمی تونم از حساب برداشت کنم . دوستانی که از آلرت پی استفاده می کنند لطفا رهنمایی بفرمایید. چطوری باید حساب آلرت پی رو وریفای کرد؟ آیا با گیفت کارت می توان وریفای کرد؟
-
-
April 19th, 2012 15:16
# ADS
-
April 19th, 2012, 19:40
عضو انجمن
پاسخ : وریفای کردن حساب آلرت پی. لطفا راهنمایی کنید
شما باید به صورت حساب کارت دسترسی داشته باشید ، از حسابتون مبلغ یک دلار و خورده میکش مثلا "۱.۳۶" دلار و از شما میخواد که با کنترل حسابتون در صورت حساب کارت مبلغ کسری این مقداری که از حسابتون کشیده شدهرو بهش بگید (۳۶)، در این صورت کارتتون رو تائید میکنه .
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2012, 21:50

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
شما باید به صورت حساب کارت دسترسی داشته باشید ، از حسابتون مبلغ یک دلار و خورده میکش مثلا "۱.۳۶" دلار و از شما میخواد که با کنترل حسابتون در صورت حساب کارت مبلغ کسری این مقداری که از حسابتون کشیده شدهرو بهش بگید (۳۶)، در این صورت کارتتون رو تائید میکنه .
فقط همین؟ تائید آدرس نمیخواد؟ لیمیت نمیشه؟
-
-
April 20th, 2012, 14:31
عضو انجمن
حقیقتش کلا چند راه داشت و این هم یکی از اونا بود . بنده هم فقط همین کاری که بالا توضیح دادم رو انجام دادم و الان اکانت من "Personal Pro Verified
" هست. بعدها اگر لیمیت بشه به خاطره شاید کارهای مشکوک نسبت به قوانین خودشون لیمیت بکنند .از اون اطلاتی ندارم که در چه شرایطی لیمیت میکنند حساب رو .
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید