-
April 14th, 2012, 15:42
عضو انجمن
شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
دوستان اول از همه بگم که قصد بنده فقط اطلاع رسانی است. راست یا دروغ بودنش با من نیست!!!. یکی از دوستان اینجا را به من اطلاع داد و وظیفه بنده هم اطلاع رسانی بود.
اطلاعات سه میلیون کارت بانکی در این وبلاگ پخش میشود . تنها چاره اطلاع رسانی به مردم و دارندگان کارتهاست. کدام مدیران انفورماتیک بانکها با دریافت رشوه چشم بر کجرویها بستند؟ مدیریت ناشایست شرکت انیاک توسط دو برادر مالک آن آقایان ناصر حجازیان ( مدیر عامل ) و نادر حجازیان ( مدیر بازرگانی ) چنان غرق در تجهیز املاک و دارائیهای خود در آنسوی مرزها شدند که تمامی هزینه های مربوط به تامین امنیت لازم برای سرویسدهی به دارندگان کارتهای بانکی را فراموش کردند. (خسرو زارع فرید)
http://ircard.blogspot.fr/2012/04/blog-post_10.html
================================================== ========
اصلاعیه بانک سامان
اصلاعیه بانک اقتصاد نوین
ویرایش توسط Amir.Mansoury : April 14th, 2012 در ساعت 16:19
-
تعداد تشکر ها ازAmir.Mansoury به دلیل پست مفید
alidata, amirlord, BESTTECH, fathipours1, hassanshaikhi, iraniserver, lvlehrad, nima17701, sadegh.nikaein, saeed25, SaMaN0861, seyyed_ahmad, talebi1372, ToooPDL, vps-baran.ir
-
April 14th, 2012 15:42
# ADS
-
April 14th, 2012, 15:44
عضو انجمن
پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
عزیز زمینه فعالیت این سایت چیه؟
این همون سایت انیاک هست که آموزش آنلاین میفروشه؟؟
حالا فهمیدم چی شده
ویرایش توسط aspmaker : April 14th, 2012 در ساعت 15:59
-
تعداد تشکر ها از aspmaker به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 16:20
عضو انجمن
خیر. این شرکت
Welcome to eniac-psp
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
لینک جستجوی سریع کارتها
شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است: جستجوی سریع کارت بانکی
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
دوستان تا الان که دیدم کارت بانک صادرات بنده نیز لو رفته. الان دیدم :| الان متوجه شدم چرا گاهی اختلاف حساب داشتم
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
اطلاعیه بانک سامان که همین الان انتشار داده شد
اطلاعیه ارتقا سامانه امنیتی کارت های الکترونیکی بانک سامان
April 14, 2012;به آگاهی دارندگان سامان کارت بانک سامان می رساند, در راستای ارتقا امنیت این کارت ها, احتمال دارد که برخی از مشتریان محترم در مراجعه به پایانههای مختلف بانک نتوانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. لذا در صورت مواجهه با چنین شرایطی صرفا با تغییر رمز کارت خود می توانید به راحتی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنید.بدیهی است تغییر رمز از طریق دستگاه های خودپرداز بانک سامان مقدور است و مشتریان گرامی در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانند با مرکز سامان ارتباط به شماره 6422-021 تماس حاصل فرمایند.
اخبار بانک سامان
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
دوستان اطلاع رسانی کنید. در همین نیم ساعت یکی از دوستانم مشخصات بانک ملی لو رفتش را مشاهده کرد :|
کارت ملت یکی دیگه از دوستان پیدا شد. ولی پوبا دیروز کارتش مسدود شده :|
دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اطلاعات بانکی به صورت پلین تکست تو دیتابیس ذخیره میشن و رمزنگاری ندارن :|
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
من دارم پیگیری میکنم جر بانک سامان هیچ بانکی حرکتی از خودش نشون نداده
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
اطلاعیه بانک اقتصاد نوین همین الان انتشار شد
توصيه بانک اقتصادنوين براي تغيير رمز کارت مشتريان |
|
|
1391/01/26
منبع: اداره روابط عمومي
بانک اقتصادنوين در اطلاعيهاي از مشتريان خود که از خدمات کارت اين بانک استفاده ميکنند خواست به صورت ادواري نسبت به تغيير رمز کارت خود اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومي بانک اقتصادنوين، در اين اطلاعيه آمده است، به منظور افزايش ضريب امنيتي توصيه ميشود دارندگان انواع کارتهاي بانک اقتصادنوين نسبت به تغيير رمز کارتهاي خود به صورت ادواري اقدام کنند.
مشتريان بانک اقتصادنوين ميتوانند با استفاده از دستگاههاي خودپرداز اين بانک نسبت به تغيير رمز کارتهايشان اقدام کنند.
بانك اقتصاد نوين |
|
-
تعداد تشکر ها ازAmir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 16:26
عضو دائم
اوه شِت
من فکر کنم از روی کارت قبلیم تو دوران خدمت 100 تومن زدن
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 16:29
عضو دائم
خب این کاهش مبلغ ها باید از طریق بانک ها ردیابی بشه و فکر کنم در نهایت بشه سارق اطلاعات را گیر انداخت... درسته؟
-
-
April 14th, 2012, 16:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Am!r
اوه شِت

من فکر کنم از روی کارت قبلیم تو دوران خدمت 100 تومن زدن

امیرجان اوضاع بس ناجوانمردانه است. همه باید بریم رمزهامون را عوض کنیم. بازم خدارا شکر من با بانک صادرات دیگه کار نمیکنم
-
-
April 14th, 2012, 16:34
عضو دائم
سلام
دقیقاً کدام رمز باید تغییر کنه ؟؟
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
April 14th, 2012, 16:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
کلا اطلاعات کارت رو سرقت میکردن! هم اول هم دوم!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 16:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
شما هَمش رو تغییر بدید.
کار از محکم کاری عیب نمیکنه 
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 16:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام