-
April 9th, 2012, 11:20
کارت شبکه
با سلام..
من تازه centos نصب کردم . کلا تازه واردم ولی هرچی گشتم جایی برای مشکلات تازه واردها نبود..این بود که ی پس جدید برای سوالم زدم...
centos 5.5 را دارم .از کجا باید ببینم که کارت شبکه روش نصب شده یا نه؟فعال هست یا نه؟...مسیر system\administration/network را که میرم devices چند تا کارت شبکه نشون میده که inactive هستند..برای هر device دوتا nickname هست.مثلا eth1 ,eth1.bak ..که فقط به eth1 میتونم ip بدم...میشه کمکم کنید که چه جوری باید کارت شبکه فعال کنم؟
ورزن کرنل :2.6.18 -94 .el5
lمدل کارت شبکه هم : dlink DGE-528T
-
تعداد تشکر ها از mn_smill به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2012 11:20
# ADS
-
April 9th, 2012, 13:26
پاسخ : کارت شبکه
آی پی بدید و اکتیو کنید باید کار کنه
این هم راهنمای خوبی هست
-
تعداد تشکر ها ازkitiran به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2012, 13:43

نوشته اصلی توسط
kitiran
به چی آی پی بدن ؟
-
تعداد تشکر ها از loginvps به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2012, 14:06
ممنونم..منم دقیقا از همین راهنما نصب کردم.ای پی هم دادم..اکتیو هم شد..ولی وقتی ping میگیرم نمیتونه gatway را ping کنه...
-
-
April 9th, 2012, 14:27
سلام به چی وصل هست سیم شبکه مودم ای دی اس ال ؟
-
تعداد تشکر ها از kitiran به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2012, 14:32
عضو دائم
سلام وارد سنتوز بشید دستور Setup رو تایپ کنید تو صفحه باز شده میتونید وارد تنظیمات شبکه بشید
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2012, 15:04
با سیم به یک سوئیچ وصل هستم...هنوزم به من میگه که unplug هست ولی وقتی با ویندوز میام بالا مشکلی نداره...چکار کنممممممممممممممممممممممم ممممم؟؟
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام وارد سنتوز بشید دستور setup رو تایپ کنید تو صفحه باز شده میتونید وارد تنظیمات شبکه بشید
اینو چک کردم..همون کاری را انجام میده که به صورت gui انجام دادم و ایتم اضافه تری نداره....منظورتون متوجه نشدم...
ویرایش توسط mn_smill : April 9th, 2012 در ساعت 15:50
-