-
April 2nd, 2012, 21:18
عضو انجمن
مشکل در نیم سرور
با سلام ، من سایتم رو به سرور جدید انتقال دادم و نیم سرورهای جدید هم وارد کردم ولی بعد از چند روز متوجه شدم سایتم داره قاطی و فهمیدم به جز نیم سرورهای جدید یک نیم سرور قبلی هم باقیمونده. یعنی دو نیم سرورو جدید همراه با یک نیم سرور قبلی:
ns3.jpg
به پشتبانی دومین تیکت زدم میگن اینجا مشکلی نیست و دومین با نیم سرورها جدید ست شده و یک عکس به عنوان سند هم ارائه کردن و همچنین عنوان کردن شاید مشکل از دی ان اس رکورد باشه:
domain.jpg
من با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم و موضوع رو در میون گذاشتم و گفتن که دی ان اس رکورد مشکلی نداره.
این عکس از سی پنل سایتم:
dns rec.jpg
یک نکته عنوان کنم که هاست سرور قبلی(میزبان 98) همچنان باقی هست ، حالا سایتم بعضی وقتها اطلاعات در سرور جدید ذخیره میشه و بعضی وقتها در سرور قبلی ، یعنی از هر دو دیتابیس داره به صورت تصادفی بازخونی میکنه.
حالا من این وسظ نفهمیدم مشکل از کجاست و چجوری درست میشه و تقریبا بیش از سه هفته هست این مشکل.
دومین:CinemaHaft.in
سرور قدیم:mizban98.com
سرور جدید:serverpars.com
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم/
-
-
April 2nd, 2012 21:18
# ADS
-
April 3rd, 2012, 11:38
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در نیم سرور
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از چیه؟
-
-
April 3rd, 2012, 11:54
گفتید :
یک نکته عنوان کنم که هاست سرور قبلی(میزبان 98) همچنان باقی هست ، حالا سایتم بعضی وقتها اطلاعات در سرور جدید ذخیره میشه و بعضی وقتها در سرور قبلی ، یعنی از هر دو دیتابیس داره به صورت تصادفی بازخونی میکنه.
متوجه نمیشم الان که سایت رو انتقال دادید چطوری از دیتابیس سرور قبلی استفاده میکنه ؟
-
تعداد تشکر ها از areff به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2012, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
areff
گفتید :
متوجه نمیشم الان که سایت رو انتقال دادید چطوری از دیتابیس سرور قبلی استفاده میکنه ؟
منم همین رو میگم ، دی ان اس هر دو سرور برای دامین ثبت شده(طبق عکس اول) و برای همین هنوز بعضی وقتها داره از سرور قبلی بازخونی میکنه.
من میخوام دی ان اس سرور قبلی رو حذف کنم ولی نمیدونم چجوری ، چون تو پنل دامین تغییر کرده ولی وقتی هویز میگیرم هنور هست.
-
-
April 3rd, 2012, 15:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
abod_black
منم همین رو میگم ، دی ان اس هر دو سرور برای دامین ثبت شده(طبق عکس اول) و برای همین هنوز بعضی وقتها داره از سرور قبلی بازخونی میکنه.
من میخوام دی ان اس سرور قبلی رو حذف کنم ولی نمیدونم چجوری ، چون تو پنل دامین تغییر کرده ولی وقتی هویز میگیرم هنور هست.
با سلام اسم دومینتون رو بگید
چند وقته ست کردید ؟ از 3 روز بیشتره ؟ اگر نه هنوز در isp شما کامل ست نشده و هیچ جا مشکلی نیست باید فقط صبر کنید
البته بازم میگم اسم دومین رو بگید و دی ان اس اصلی همون سرور پارس هست درسته ؟
بگید برسی کنیم
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2012, 15:59
عضو انجمن
پست اولی کامل توضیح دادم که بیشتر از سه هفتست و همچنین مشکل فقط واسه من نیست. پست اول کامل توضیح دادم.
سرور جدید و اصلی سرور پارس هستش.
بیست دقیقه پبش مجددا دی ان اس سرور قبلی رو وارد کردم و بعد از 24 ساعت دوباره دی ان اس جدید بذارم تا ببینم درست میشه یا خیر.
-
-
April 3rd, 2012, 16:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
abod_black
پست اولی کامل توضیح دادم که بیشتر از سه هفتست و همچنین مشکل فقط واسه من نیست. پست اول کامل توضیح دادم.
سرور جدید و اصلی سرور پارس هستش.
بیست دقیقه پبش مجددا دی ان اس سرور قبلی رو وارد کردم و بعد از 24 ساعت دوباره دی ان اس جدید بذارم تا ببینم درست میشه یا خیر.
با عرض پوذش پست اول چون یه کم طولانی بود سر سری خوندم که موضوع دستم بیاد
اوکی
ربطی نداشت که دوباره برید دی ان اس قبلی رو بگذارید
الان از آدرس زیر چک کردم :
intoDNS: CinemaHaft.in - check DNS server and mail server health
ولی طبق گفته خودتون که گفتید سرور قبلی گذاشتی روی اون برای من نشون داد عوض کردید با همین آدرس بعد یک ساعت یا دوساعت بعدش چک کنید ببینید درسته یا نه
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 3rd, 2012, 18:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با عرض پوذش پست اول چون یه کم طولانی بود سر سری خوندم که موضوع دستم بیاد
اوکی
ربطی نداشت که دوباره برید دی ان اس قبلی رو بگذارید
الان از آدرس زیر چک کردم :
intoDNS: CinemaHaft.in - check DNS server and mail server health
ولی طبق گفته خودتون که گفتید سرور قبلی گذاشتی روی اون برای من نشون داد عوض کردید با همین آدرس بعد یک ساعت یا دوساعت بعدش چک کنید ببینید درسته یا نه
با تشکر از شما دوست عزیز
الان طبق لینکی که ارائه کردید نیم سرور های قبلی به صورت درست ست شده است(البته بغلش هنوز تیک سبز رنگ نداره).
نیم سرور جدید رو چه زمانی وارد کنم؟
-
-
April 3rd, 2012, 18:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
abod_black
با تشکر از شما دوست عزیز
الان طبق لینکی که ارائه کردید نیم سرور های قبلی به صورت درست ست شده است(البته بغلش هنوز تیک سبز رنگ نداره).
نیم سرور جدید رو چه زمانی وارد کنم؟
به نظر من فرقی نداره که دوباره رفتید نیم سرور قبلی را وارد کردید
هیمن الان هم انجام بدید خوبه نیم سرور جدید را ست کنید وقتی ست شد یک یا دوساعت دیگه توی همون لینک نگاه کنید اگر فقط نیم سرور هایی که وارد کرده بودید به عنوان سرور جدید بودند پس مشکل ست شدن حله و اگر باز مشکل داشتید به دومین ربطی نداره و نباید به دومین گیر بدید مشکل باید بره جای دیگه بررسی بشه
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 3rd, 2012, 19:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
به نظر من فرقی نداره که دوباره رفتید نیم سرور قبلی را وارد کردید
هیمن الان هم انجام بدید خوبه نیم سرور جدید را ست کنید وقتی ست شد یک یا دوساعت دیگه توی همون لینک نگاه کنید اگر فقط نیم سرور هایی که وارد کرده بودید به عنوان سرور جدید بودند پس مشکل ست شدن حله و اگر باز مشکل داشتید به دومین ربطی نداره و نباید به دومین گیر بدید مشکل باید بره جای دیگه بررسی بشه
با تشکر
نیم سرورهای جدید مجددا وارد شود.
اگد دوباره به مشکل برخوردم مشکل ار چیه؟
-