-
February 1st, 2012, 21:15
مشکلی بسیار عجیب در وصل شدن به اینترنت با لپ تاپ وpc
سلام دوستان من امروز با pc به اینترنت وصل بودم که یهو قطع شد
بعد از یک مدتی دوباره وصل شد و این اتفاق 5-6 مرتبه افتاد بعدش دیگه چراغ adsl روی مودم روشن نمیشد و الان با pc نمیتونم به اینترنت وصل بشم
حتی مودم رو هم ریست کردم نشد
ولی عجیب بودن قضیه اینجاست که با همون مودم و خط میتونم با لپ تاپم به اینترنت وصل بشم
به طور خلاصه مودمم دیگه روی کامپیوترم کار نمیکنه و حتی وارد آیپی 192.168.1.1 هم نمیشه
ولی همون لحظه که به لپ تاپ وصل میشه میشه باهاش بری تو اینترنت
به پشتیبان اینترنتم که مخابرات هست زنگ زدم طرف کف کرد :دی
گفت این مشکل خیلی نادر و غیر منتظره هست و اصلا بلد نبود چیکار کنه
الانم با لپ تاپ اومدم تو رو خدا اگر راه حلی دارید بگید چون حتما باید امشب با pc به اینترنت وصل بشم
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
کسی بلد نیست باید چی کار کنم که درست بشه؟
-
تعداد تشکر ها از m2vooroojak به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2012 21:15
# ADS
-
February 1st, 2012, 21:20
پاسخ : مشکلی بسیار عجیب در وصل شدن به اینترنت با لپ تاپ وpc
من فقط يه جيز بگم يه ويروس قوي جديد اينكارو ميكنه و اول قطع و وصل بعدش كلا ديگه نميشه وتنها راهش نصب ويندوز هستش كه مال منم اونطور شده بودش
-
تعداد تشکر ها از hostarya به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2012, 21:28
-
-
February 1st, 2012, 21:31
عضو انجمن
به نظر من یکبار مودم رو ریسارت کارخانه ای کنید ببینید درست میشه یا نه ! بعد اگه نشد ببینید با لب تا÷ رو از سیمی که پی سی وصل هست وصل کنید ببینید وصل میشه ؟
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
تعداد تشکر ها از ezat1 به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2012, 21:35

نوشته اصلی توسط
ezat1
به نظر من یکبار مودم رو ریسارت کارخانه ای کنید ببینید درست میشه یا نه ! بعد اگه نشد ببینید با لب تا÷ رو از سیمی که پی سی وصل هست وصل کنید ببینید وصل میشه ؟
20بار ریست کردم نشد که نشد
بعد اگه نشد ببینید با لب تا÷ رو از سیمی که پی سی وصل هست وصل کنید ببینید وصل میشه ؟
منظورتون رو نفهمیدم!
-
-
February 1st, 2012, 21:37
اين ويروسي كه من ميگم نميگرن و انتي ويروس هم حذف ميكنه كلا ويندوز خراب ميشه و اينكه اصلا نه با موبايل نه با ونه وايلس وصل ميشه به نت
و ايشون هم گفتن دوست عزيز رست دادن ولي درست نشده
-
-
February 1st, 2012, 21:41

نوشته اصلی توسط
hostarya
اين ويروسي كه من ميگم نميگرن و انتي ويروس هم حذف ميكنه كلا ويندوز خراب ميشه و اينكه اصلا نه با موبايل نه با ونه وايلس وصل ميشه به نت
و ايشون هم گفتن دوست عزيز رست دادن ولي درست نشده
به نظرتون هیچ راهی نداره که امشب این دانلود رو انجام بدم؟
آخه قول داده بودم خیلی بد میشه
-
-
February 1st, 2012, 21:44
عضو انجمن
این پروژه که میگم اثبات شده به صورت واقعی - قبل از هر کاری بسم الله بگید - گرمابه هم رفته باشید
سپپس سوکت کابل شبکه رو اکل تمیز - و داخل درگاه LAN - سیستم PC قرار دهید . داریور کارت شبکه رو کاملا پاک و مجدد نصب کنید فایروال خاموش - آنتی ویروس پاک کنید - و سیستم یه بار ریستارت و ping 192.168.1.1 بگیرید
نتیجه را گزارش دهید
ویرایش توسط DeltaGostar : February 1st, 2012 در ساعت 21:47
-
-
February 1st, 2012, 21:53
نه اصلا منم ميخواستم ويندوز عوض نكنم سه روز همين طوري وقتم رفتش اخرش ويندوز عوض كردم از اين به بعد هر لينكي باز نكنين و از همه مهمتر از هر سايتي كه فيلم انلاين هستش ميگه فلش پلير بايد بردارين دانلود نكينن
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
این پروژه که میگم اثبات شده به صورت واقعی - قبل از هر کاری بسم الله بگید - گرمابه هم رفته باشید
سپپس سوکت کابل شبکه رو اکل تمیز - و داخل درگاه LAN - سیستم PC قرار دهید . داریور کارت شبکه رو کاملا پاک و مجدد نصب کنید فایروال خاموش - آنتی ویروس پاک کنید - و سیستم یه بار ریستارت و ping 192.168.1.1 بگیرید
نتیجه را گزارش دهید
بازم درست نميشه تست كردم
-
-
February 1st, 2012, 21:55

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
نتیجه را گزارش دهید
پینگ زیر 1میده
ولی باز نمیکنه
چراغ lan روی مودم روشنه موقعی که به کامپیوتر وصله ولی چراغ adsl روشن نمیشه
-----------------------------------------------------------------------------------------
زنگ زدم به این پشتیبانه خندم پرفته بود نمیتونستم خودمو کنترل کنم یارو هیچی بلد نبود :دی
ویرایش توسط m2vooroojak : February 1st, 2012 در ساعت 21:58
-