سلام.وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
سلام.وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
من خودم مبین نت دارم راضیم ازش
مبین نت بهتره. هم کیفیت هم پشتیبانی هم پوشش
سلام
من 1 سال و 7 ماه هست ایرانسل دارم
جاهایی که پوشش داره واقعا عالیه
من الان هم به عنوان سرویس دوم ازش استفاده میکنم گاهی وقتها که adsl دچار مشکل میشه وایمکس کارم رو حل میکنه
2 تا نکته رو مدنظر قرار بدید:
1.از هر سرویس دهنده ای میخوایید استفاده کنید حتما تو نقطه استفاده قبلا تست کنید تا ببینید خوب انتن میده
2. ایرانسل پهنای باندش باز نیست مثلا 512 حداکثر 64 دانلود میده و 1 مگ حداکثر 128 تا
میبن نت کار تخصصیش وایمکسه پس عاقلانه است که خدمات بهتری ارائه بده
هر 2 را تست کردم و هر 2 به نظرم خوب بودن
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مبین نت بهتر است . تنها اپراتور دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت بیسیم در سراسر ایران است . در حال حاضر 100 شهر را تحت پوشش قرار داده اند که در آینده تمام کشور تحت پوشش قرار می گیرد . اما این ویژگی در سرویس ایرانسل وجود ندارد حتی در آینده چرا که مجوز این کار را ندارد ! سرعت ، پشتیبانی و کیفیت مبین نت هم بسیار بالاتر است چرا که کار تخصصی این شرکت تنها ارائه اینترنت است !
هر جفتش واسه یکی خوب کار میکنه واسه یکی بد هیچی adsl نمیشه ایرانسل دارم 512 اما وی ام ور کار نمیده مجبورم از تو vps وصل بشم انقد سرعتش کمه حالا واسه من اینطوریه واسه یکی دیگه مثلا 512 خیلی خوب کار میکنه در کل وایمکسرو بذارید استفاده دوم adsl خیلی بهتره
اینم بگم آنتنم پره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)