سلام قصد ثیت دامین .com در ****** رو دارم. بنظر شما این سایت خوبی برای این کار هست؟ و مالکیت 100% را به من میده؟ من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم. ولی خیلی برام مهمه که یه جای مطمئن دامین ثبت کنم.
ممنون از راهنمایی هایی که به من خواهید کرد.
سلام قصد ثیت دامین .com در ****** رو دارم. بنظر شما این سایت خوبی برای این کار هست؟ و مالکیت 100% را به من میده؟ من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم. ولی خیلی برام مهمه که یه جای مطمئن دامین ثبت کنم.
ممنون از راهنمایی هایی که به من خواهید کرد.
- انجمن
- بخش آموزشی
- دامین
- نظر شما در مورد ثبت دامین در *********** چیست؟
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
سلام
****** تأیید میشه مورد قبول هست
و بخاطر یک دامنه 10 هزار تومانی نمیاد سابقه خودش رو به باد بده و تا به حال دیده نشده کسی ناراضی باشد
یکی از هاتسنگ های برتر هست
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون. ولی مسئله اینه که این دامنه الآن 10 هزار تومنی هستش. ممکنه سال آینده میلیونه تومن ارزش داشته باشه (آرزوهای بزرگ). آیا بازهم ****** مورد تایید هست؟
من با ****** کار نکردم اما با iranserver.com کار کردم و واقعاً ازشون راضی هستم و همینطور مالکیت ۱۰۰% و امنیت بالایی داره، که دامین شما ***یده ،،، نشه
****** تایید میشه خودم 3 تا دومین ازش خریدم
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
من هم دامنه از ****** گرفتم البته به تعداد زیاد
فقط یه بدی داره هویز میگیری میزنه ریجستر تو ******
****** امکان ثبت انی دامنه هم داره که به محض پرداخت ثبت میشه و دیگه لازم نیست چند روز صبر کنین بعد از پرداخت بعد بهتون بگن دامنه چند ساعت پیش توسط دیگرانثبت شده
تائید می شه من هم چند تا ثبت داشتم . مشکلی نداشتم باهاش .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)