سلام
خیلی خوشحال میشم یک شرحی از زندگی خودمو بگم !
(مطالب زیر اصلا به عنوان اعتراض به قوانین انجمن و اینا و اعتراض به مدیران عزیز و زحمت کش نیست چون این عزیزان مقصر نیستند و هر چی هست زیر سره این شانسه در ضمن انجمن مدیر داره و مدیران در وضع قوانین مختارند )
تقریبا یک جوریه که من دست رو هر کاری بزارم اون کار نابود میشه ! مثل اینکه سرش بمب اتم انداختن ! شوخی نمیکنتم . کلا آدم بسیار خوش شانسی هستم !!!!!!
خیلی به شانس معتقد نیستم و هر وقت صحبت از شانس میشه من با یقین قلبی میگم شانس یک چیزه از من درآوردیه ولی هر دفعه این شانس یک جوری خودشو به من نشون میده و می خواد بگه که نه اشتباه میکنی من اینجا هستم اومدم روزگارتو سیاه کنم.
خوب بگذریم . بعد از یک مدت طولانی کار تو انجمن تازه امروز صبح 100 پسته شدم
پست 101 ام رو هم یک افر تو بخش درخواست دادم که میتونید اینجا ببینید. (حتما ببینید )
http://www.webhostingtalk.ir/f12/444...tml#post407566
بله دیگه . بالاخره به من هم اجازه فروش و معرفی محصول داده شد . چقدر خوشحال شدم امروز من !
من با دیتا سنتر های وارز کار کردم ( تقریبا 2سال ) و معمولا دوستان یاهو هم منو به عنوان فروشنده وارز میشناسن . ( فول وارز )
از چین و روسیه و بعضی دیتا سنتر های اروپایی که مقر شرکتشون تو امریکای جنوبی باشه و پاناما سرور داشتم .
خدا رو شکر یک 2 تومنی هم از کسی ندز.دیدم تو این مدت . هیچی هم از این راه گیرم نیومده و نون خور بابام هستم.
ولی امروز باز هم این شانس من گل کرد ! بهار شد . خربزه با خیار شد ( ببخشید اومد ) . به هر حال . همین یک ساعت پیش تاپیک زیر رو دیدم و داشتم اشک شوق میریختم !
http://www.webhostingtalk.ir/f11/44525/
دوستانی که وارز کار میکنید . منو ببخشید . اگه چیزی هم شده به خاطر شانسه منه . زیاد برام پیش اومده . باز هم معذرت میخوام . درصورتی که خواستید دلار ارزون بشه میتونید یکم ریال بهم بدید تا دلار بخرم سر 12 ساعت قیمت دلار 900 تومن میشه .
میتونید امتحان کنید.
دوستانی که میگید خوب وارز کار نکن بیا تو کار معمولی ( مطمئن هستید از گفته خودتون ؟ فردا من شروع کنم ایران کلا تحریم میشه همتون از نون خوردن میافتید )
شاید بگید بیچاره قاطی کرده !!
نه عزیزم تاپیک های بالا نشانگر همه چی هستن .
بازم خواستید از شانس زیبام براتون خاطره میگم . اونقدر خاطره دارم !
اصلا یک تاپیک میزنم فردا تو بخش متفرقه از تمام بلاهایی که سرم اومده براتون میگم .
شاد باشید.
خوشحال میشم نظرات زیباتون رو بشنوم . اگه با کلمات زیبا هم مورد عنایت قرار دادید مشکلی نیست عادت کردیم.