سلام دوستان یه 20 گیگ هاست برای بکابام نیاز دارم (یا سرور-یا هاست) ممنون خواهشا اینجا افر بدید و پ خ نکنید
سلام دوستان یه 20 گیگ هاست برای بکابام نیاز دارم (یا سرور-یا هاست) ممنون خواهشا اینجا افر بدید و پ خ نکنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
شما میتونید یک سرور ویندوز یا لینوکس بردارید و راحت بک آپ ها رو منتقل کنید رو سرور
حالا من یک آفر به شما میدم
هارد :40 گیگ
رم:512 مگابایت
سیستم عامل : ویندوز/لینوکس
هزینه ماهانه : 20 هزار تومان
اگه هزینه بالا زیباد هست اعلام کنید آفر دیگه خدمتتون ارائه بشه.
دوست عزیز اون افر ارزونتونو بگید رم مهم نیس خودتون که میدونیدمیخوام هزینه کم باشه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
همون مشخصات بالا فقط رم 256 5 تومن کم میشه هزینه.
موفق باشید
سرور مجازی
هارد 20 گیگ
رم 512
1 هسته پردازنده
ماهیانه 14 هزار تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f20/23082/
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
میزبانی وب لینوکس ویژه دانلود، هاست دانلود
مجهز به سي پنل
وب سرور: لايت اسپيد ( پاسخ دهي حرفه اي برابر وب سرور آپاچي و مقاوم در برابر حملات دي داس )
پشتيباني سريع ؛ متخصص و کارآمد
سرعت و آپتايم ايده آل
امکان تست رايگان سرويس
پيشينه و رزومه تجاري؛ فني موفق از سال 1383
سيکل هاي پرداخت ماهيانه، سه ماهه، شش ماهه و يک ساله
تحويل آني بهمراه پرداخت آنلاين بانک هاي عضو شتاب
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام . در صورت نیاز می تونیم بهتون ftpبدیم ماهی 10 هزار تومان . ( حجم 30 گیگابایت - مخصوص بک آپ )
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
مورد استفاده اش چیه ؟
پردیس هاستینگ ، ارائه خدمات هاست و دامنه و سروراختصاصی ، ثبت آن لاین هاست لینوکس و ویندوز خدمات نوین هاستینگ - هاست دانلود
10 درصد هم تخفیف داره. برای دانلود هست ، اما برای سایت هم بخواید یه مقدار می اد رو تعرفه اش
همون افر مناسبه که دادم.
سرور مجازی ویندوز
رم 128
پهنای باند نامحدود
هارد 20 گیگ
ماهیانه 14000 تومان
تضمین آپ تایم
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)