-
March 16th, 2012, 00:28
عضو جدید
مشاوره تهیه هاست برای فروم
سلام دوستان.
ما یک فروم داریم که روز به روز در حال پیشرفت هست و به همین خاطر قصد دارم یک هاست خوب براش تهیه کنم.
من نیاز به یک هاست با فضای ۵ گیگ دارم . ترنسفر هم زیاد مهم نیست چقدر باشه الان.
همینطور میخوایم یک فایل هاستینگ هم برای ارائه لینک مستقیم به کاربران داشته باشیم که حداقل ۵۰-۶۰ گیگ فضا داشته باشه.
با این تفاسیر شما پیشنهاد میدی یک هاست اشتراکی + یک هاست دانلود بخرم ؟ یا اینکه vps بگیرم ؟ هزینه هاست اشتراکی و دانلود ماهیانه حدودا ۵۰ میشه . (از هاست دی ال)
نکته مهم اینکه تا حالا با vps کار نکردم !
اما نیاز به آپلود فایل های حجیم هم داریم.
-
-
March 16th, 2012 00:28
# ADS
-
March 16th, 2012, 00:34
پاسخ : مشاوره تهیه هاست برای فروم
اگه بتونی وی پی اس بگیری که بهتره ولی هزینه میره بالا مثلا بخوای cpanel داشته باشی ماهانه 30 تومن هزینه داره واست
-
تعداد تشکر ها از porya_spy به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 00:36
عضو انجمن
سلام
اگه با وی پی اس آشنایی نداری بهتره هاست اشتراکی تهیه کنید که به مشکل نخورید
-
تعداد تشکر ها از stchost به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 00:42
بدیهی است که نباید هاست دی ال را رها کنید
-
تعداد تشکر ها از MihanTech به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 00:43
یک هاست اشتراکی + وی پی اس برای 50-60 گیگتون
-
تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 00:44
عضو دائم
برای شما سرور مجازی هم مناسب هست
هرچند هاست هم جواب گوی نیاز شماست
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 00:49
از هر دو میتونید ازز هاست اشتراکی استفاده کنید ولی برای فایل ها وی پی اس هم میتونه پیشنهاد خوبی باشه
هاست دی ال هم که دیگه نیازی به تعریف نداره
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 00:53
عضو جدید
دوستان از نظر علم فنی کار با وی پی اس , چون ما عجله زیادی نداریم من می تونم با یک وی پی اس ارزون قیمت توی یک ماه تجربه حداقل رو کسب کنم.
در این صورت نظرتون چی هست؟
-
-
March 16th, 2012, 00:59
عضو انجمن
شما برای فرومتون از هاست اشتراکی استفاده بکن
و برای دانلود یه vps با حدود 1.5 گیگ الی 2 گیگ رم بخرید (سیستم عامل لینوکس)و روش یه دایرکت ادمین نصب کنید
در صورتی که vps رو خرید ولی چیزی ازش سر در نیاوردید بدید به من من براتون نصب و کانفیگ کامل می کنم (رایگان)
و بعدا می شه عین یه هاست اشتراکی با این تفاوت که دیگه فقط خود شمایید و دیگه از منابع سرور زیاد برای هاستینگ استفاده نمی شه
و بعد فایل هاتون رو بریزد تا بشه دانلود کرد
در ضمن اگه زیاد مشتاق به یادگیری در مورد VPS باشید و یکیمی هم جست و جو کنید می تونید تا حدودی یاد بگیرید (حدود 5-10 روز)
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2012, 01:01
عضو انجمن
سلام
سرور مجازی از این جهت که منابع سخت افزاری دیگه هم در کنار هارد دست خوتون هست گزینه مطمئن تری هست
اما در نظر داشته باشید که نیاز به دانش فنی هم داره مگر اینکه مقداری هم هزینه صرف سرویس پشتیبانی و منیج کردنش بکنید
یه هاست اشتراکی و هاست دانلود در کنارش میتونه در ابتدا جوابگوی کار شما باشه
اما در نهایت اگر همونطور که فرمودید بازدید بالا بره و تعداد دانلود ها هم زیاد بشه باید به سرور مجازی سوئیچ کنید حداقل برای دانلود هاتون
میتونید اون موقع از سرویس های منیج شده دوستان در همین فروم استفاده کنید یا اینکه بطور موازی و زمانی که هاست دانلود دارید بر روی سرور هم بطور ازمایشی کار کنید تا بطور مستقل بتونید نیاز های خودتون رو در زمان استفاده از سرور مجازی به جای هاست دانلود برطرف کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از alef1 به دلیل پست مفید