-
March 13th, 2012, 23:48
اکتیو شدن دامنه مشتری بدون پرداخت در کلاب ((کمک کنید ))
سلام من شدیدا کمک لازم دارم من تو پنل کلاب یه کاستمر اد کردم که در اصل خودم بودم بعد با اون کاستمر رفتم یه دومین ثبت کردم بدون پرداخت ثبت شد ، فعال شد و الان قابل استفادست
اما من (که در اصل حکم مشتری دارم) هیچ پرداختی انجام ندادم تو پنل مدیریت هم pending payment زده اما دومین فعال و از کردیت من پول کم شده
چطوری باید تنظیم کرد که بدون پرداخت ثبت نکنه >
اینجوری که الان پنل من شده پنل ثبت دومین رایگان چیکار کنم خواهشا کامل توضیح بدین ممنون در ضمن بگین که چطوری درگاه پرداخت یذارم روش من الان زرین پال دارم تا چند وقت دیگه بانک ملت اضافه میشه دیدم جایی که مربوط به اضافه کردن گیت پرداخت اما خوب آدرس رو به کجا باید بدم فرضا واسه زرین پال
-
-
March 13th, 2012 23:48
# ADS
-
March 13th, 2012, 23:52
پاسخ : اکتیو شدن دامنه مشتری بدون پرداخت در کلاب ((کمک کنید ))
هول نشید !
الان به مشتری بگین هزینه رو واریز کنه دیگه .
در ضمن شما برای سفارش دامین توسط مشتری ، مگه لینک پنل ریسلر کلاب رو دادید ؟
-
-
March 14th, 2012, 00:32

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
هول نشید !
الان به مشتری بگین هزینه رو واریز کنه دیگه .
در ضمن شما برای سفارش دامین توسط مشتری ، مگه لینک پنل ریسلر کلاب رو دادید ؟
من خودم به عنوان مشتری خرید انجام دادم اما خوب 100% اصولش این نیست قبل پرداخت که نباید فعال بشه درست نمیگم ؟ برای حل مشکل باید چیکار کنم ؟
فرض کنین من به بخوام به مشتری پنل کنترل دومینش رو بدم اونوقت هر زمان که اراده کنه مجانی دومین ثبت میکنه که درست نممیگم
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
کسی نمیدونه باید چیکار کرد
ویرایش توسط tizparvaz : March 13th, 2012 در ساعت 23:58
-
-
March 14th, 2012, 01:12
عضو دائم
-
-
March 15th, 2012, 06:33

نوشته اصلی توسط
shivahost
نه! نباید بتونه! عجیبه!
من یه دومین اینطوری ثبت کردم هرچند که خودشون زیر بار نرفتن اما بعد اعلام مشکل برطرف شد الان دیگه ثبت نمیشه
-