سلام بنده میخوام واسه تمرین خودم و استفاده شخصی فقط واسه یادگیری و تمرین یه سرور بگیرم
دوستان اگر کسی نمایندگی سراغ داره معرفی کنه
بعد اینکه نمیخوام قیمت زیاد بالا باشه چون استفاده خواصی ندارم
سلام بنده میخوام واسه تمرین خودم و استفاده شخصی فقط واسه یادگیری و تمرین یه سرور بگیرم
دوستان اگر کسی نمایندگی سراغ داره معرفی کنه
بعد اینکه نمیخوام قیمت زیاد بالا باشه چون استفاده خواصی ندارم
از OVH بگیر هم قیمتش مناسبه هم به درد کار شما میخوره
از نمایندشون تهیه کنید
http://www.kimsufi.com//
ممنون دوست عزیز
حالا دیتا سنتر زیاد مهم نیست فقط به درد کار من بخوره کافیه
واسه قیمت گفتن از اونجا بگیرید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بخش آموزشی هست نمیشه آفر داد ولی ما با دو دیتاسنتر iweb و leaseweb کار می کنیم و سالهاست که با leaseweb همکاری داریم
اگر کمک بود در خدمت شما هستیم
به نظر من از آلمان بگیرید هتزنر که ماهانه 130 تومان بدید زیاد هزینتون نشه.
Altus خودش دیتاسنتر نیست و Rack توی دیتاسنتر Serverius داره
پیش از این ، این شرکت هم در لیست همکاران ما در کنار iweb و leaseweb قرار داشت که پس از راه اندازی ابر سرورهای شرکت ما در iweb و مشکلات هک شدن altus کاربران خود را به leaseweb منتقل کردیم
چون پشتیبانیشون پس از اون موضوع بسیار ضعیف شده و اصلا پیشنهاد نمی کنیم
خوشبختانه از leaseweb بسیار راضی هستیم و هیچگونه مشکلی نداره ، علاوه بر اینکه خدماتی که ارائه میده بسیار کارآمد و جذاب هست
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)