خدمت همه دوستان عزیز سلام عرض می کنم
در این تاپیک قصد آن داریم که با همراهی دوستان عزیز دیتاسنترهای با کیفیت اروپایی که باهاشون کارکردیم رو معرفی کنیم تا مرجعی باشد برای تحقیقات کاربرانی که دنبال دیتاسنترهای خوب اروپایی می گردند !
از همه دوستان عزیز هم تقاضا می کنم که فقط دیتاسنترهای اروپایی رو که باهاشون کار کردند و ازشون واقعا راضی بودند و یا هستن رو در این تاپیک مطرح نمایند و از پرداختن به حاشیه ها اکیدا پرهیز کنند !!!
برای استارت تاپیک از ای یوکاهاست در انگلستان شروع می کنم :
ای یوکاهاست شرکتی هست که در سال 2002 میلادی در انگلستان تاسیس گرده است و سروهایش را با خدمات پشتیبانی 24 ساعته واقعی ارائه می کند و به همین خاطر قیمت هایش مقدار نسبت به جاهای دیگر بالا هست ، ( یعنی اینکه هزینه سرور هایش را همراه با خدمات پشتیبانی و مدیریت سرور محاسبه می کند)
سرور های این شرکت در دیتاسنتر بلواسکار دیتا انگلستان قرار دارد که تقریبا یکی از بزرگترین دیتاسنترهای انگلستان محسوب میشود و تمام سرورها با رکمونت و با برند Dell هستند ، این دیتاسنتر از پایداری شبکه خوبی برخوردار می باشد
و بخش پشتیبانی ای یوکاهاست هم بیست و چهار ساعته هم بصورت چت آنلاین و هم بصورت ایمیل و تیکت و تلفن ساپورت فنی لازم در حد کامل و عالی شمال تمامی کارهای مدیریتی سرور ها و حتی اصلاح مشکلات سایت های هاست شده در سرورهای مشتریان را هم انجام می دهند که این در نوع خود کم نظیر است ! و شما هر کار معقولی که بخواهید برای سرورتان انجام میدهند ...
و حالا نویت شماست که دیتاسنترهای اروپایی دیگری رو معرفی کنید![]()