با دروود
آیا باز هم لنگری ******یه ای چیزی به اس اس ها یورش برده اند؟و یا این مشکل تنها برای من است؟!
جیمیل بسیار کند شده به صورتیکه یک پیام را که می خواهم باز کنم بارها هشدار کم بودن سرعت را به من نشان می دهد.!!!
با دروود
آیا باز هم لنگری ******یه ای چیزی به اس اس ها یورش برده اند؟و یا این مشکل تنها برای من است؟!
جیمیل بسیار کند شده به صورتیکه یک پیام را که می خواهم باز کنم بارها هشدار کم بودن سرعت را به من نشان می دهد.!!!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دروود بر شما
بله گویا چند دقیقه ای مرکز لنگر ها و کو*سه ها به مرکز حامل های دریایی مرکز اینترنت من یورش برده بودند که خوشبختانه با هوشیاری مسئولان مشت محکمی به دهان یورش برندگان زدند.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
سلام
دی ان اس های کانکشنتون رو به دی ان اس های عمومی گوگل تغییر بدهید.
موفق باشید
دروود بر شما
معمولا از OpenDNS استفاده می کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)